Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kornelia_ja bywalec

|
Wysłany: Sob 20 Lut 2021, 11:34 Temat postu: Krem przeciwzmarszczkowy, jaki polecacie? |
|
|
Jaki krem przeciwzmarszczkowy możecie polecić? Na polski-blog-medyczny.pl/eternelle można poczytać dokładnie o składzie kosmetyku i jego efektach. Czy ktoś z Was może na używanie tego kremu się zdecydował i może podzielić się opinią? |
|
Powrót do góry |
|
 |
opagac początkujący

|
Wysłany: Czw 25 Lut 2021, 12:04 Temat postu: |
|
|
Nie u każdej osoby niekoniecznie sprawdzi się ten sam krem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia27 kandydat

|
Wysłany: Nie 6 Cze 2021, 14:28 Temat postu: |
|
|
Ja uzywam na dzień tylko krem z dodatkiem kolagenu a na noc zamiast kremu stosuje Serum 7 Olejów zamiennik kremu - znacznie lepsza cera po tym niż po najlepszych i najdroższych kremach przeciwzmarszczkowych. Genialnie odżywia, nawilża i ujędrnia skóre i zmarszczk inaprawde stają się mniej widoczne po krótkim w suie czasie stosowania , dla mnie nie ma lepszego _________________ Narzeczona od 1 sierpnia 2013
Szczęśliwa ŻONA    ! <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
edytapos bywalec

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2021, 7:20 Temat postu: |
|
|
Nie wierzę w działanie kremów przeciwzmarszczkowych, lepiej zrobić zabieg, a kremem tylko porządnie nawilżać |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2021, 13:09 Temat postu: |
|
|
Z jakiego sklepu korzystacie w przypadku kosmetyków? Czy macie swój ulubiony sklep?
podpórki do książek |
|
Powrót do góry |
|
 |
kira100 początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Perfekcyjna kandydat

|
Wysłany: Pon 11 Paź 2021, 10:52 Temat postu: |
|
|
omel33 napisał: | Z jakiego sklepu korzystacie w przypadku kosmetyków? Czy macie swój ulubiony sklep?
|
Jednego nie mam, kupuję tam gdzie znajdę najtaniej to czego szukam właśnie ale co do zmarszczkowych to często są drogie więc u producenta szukam. Ale i w rossmanie lubię podpatrzeć ostatnio kupowałam krem przciwzmarszczkowy Efektimy - Tremella. Mega fajny jest, ma taki skład z jakim się nie spotkałam jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o kosmetyki |
|
Powrót do góry |
|
 |
thompson.quincy początkujący

|
Wysłany: Sro 13 Paź 2021, 10:40 Temat postu: |
|
|
Na zmarszczki polecam Ci naturalny krem przeciwzmarszczkowy z różą damasceńską i kwasem HA ze strony internetowej https://sanaja.pl/ który sama stosuję już od 2 tygodni. Po tym czasie widzę już, że zmarszczki są bardziej płytkie, a skóra jest wyraźnie rozświetlona i oświetlona. Nakładam go codziennie wieczorem, ale również pod podkład. Podkład się na nim nie waży i nie ciastkuje. Zawsze kupuję naturalne kosmetyki w sklepie Sanaja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hubert37 uzależniony

|
Wysłany: Wto 19 Paź 2021, 22:19 Temat postu: |
|
|
Każdy przedsiębiorca znajdzie zrozumienie jego planów i dążeń i realnei szybką pomoc w założeniu spóki Optioffice sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnMar bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|