|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
berka uzależniony

|
Posted: Mon 13 Sep 2021, 6:40 Post subject: Buty ortopedyczne u dzieci |
|
|
| Czy któraś ma dziecko, które chodzi w butach ortopedycznych? Jakie macie na ich temat zdanie? Czy pomagają? |
|
| Back to top |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Posted: Mon 13 Sep 2021, 11:34 Post subject: |
|
|
Trzeba zwrócić uwagę na podeszwę w ortopedycznych butach - ona często jest bardzo sztywna. Tak naprawdę takie buty powinny być stosowane w określonych przypadkach, w przeciwnym razie często zakłócają prawidłowy cykl chodu.
Jeśli szukasz takich butów w sklepach, polecam stronę sklepu Krasnal:
https://e-butydladzieci.pl/i4-Profilaktyczne.html,all
W sklepie jest duży wybór dobrej klasy butów ortopedycznych. Dodatkowo we wzorach, ktorych maluch na pewno nie będzie się wstydził. |
|
| Back to top |
|
 |
eklein początkujący

|
Posted: Tue 5 Oct 2021, 18:40 Post subject: |
|
|
Najlepiej polecić się sprawdzonego lekarza w tym temacie. Ja np. od Pani doktor dowiedziałam się o butach do nauki chodzenia dla dzieci. Bardzo mi się sprawdziły, ale przed ich wprowadzeniem zaczerpnęłam porad lekarza. _________________ __________________
buty do nauki chodzenia |
|
| Back to top |
|
 |
Joanne uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
benjamin.schultz początkujący

|
Posted: Fri 9 Dec 2022, 14:17 Post subject: |
|
|
| Jak należy dobrać rozmiar obuwia do stopy dziecka? Mam 1,5 rocznego synka, który ma zaburzenia integracji sensorycznej i nienawidzi jak się go ubiera/rozbiera, zatem mierzenie czegokolwiek nie wchodzi w grę bo jest to istna walka wtedy. Zatem czy ta metoda https://memoinfo.pl/strefa-info/jak-dobrac-rozmiar-obuwia sprawdzi się w rzeczywistości? Czy nie jest zbyt dokładna? Proszę o opinie |
|
| Back to top |
|
 |
barto776 maniak

|
Posted: Thu 16 Feb 2023, 18:37 Post subject: |
|
|
| Do butów można kupić wkładki dopasowane indywidualnie. Polecam sprawdzić na stronę wkładki ortopedyczne dla dzieci Warszawa zerknąć na ofertę i się tym zainteresować. Takie wkładki mają wiele zalet i naprawdę mogą pomóc |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce