Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kargel kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Sty 2021, 18:51 Temat postu: zbiornik paliwa |
|
|
Czy opłaca się powiększać zbiornik paliwa do samochodu dostawczego? Jakie są tego zalety? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeramie.feest początkujący

|
Wysłany: Wto 26 Sty 2021, 19:57 Temat postu: |
|
|
Dodatkowy zbiornik paliwa w busie to nie tylko wygoda, ale też oszczędność pieniędzy. Nie wiąże się też z problemami natury prawnej ani spadkiem komfortu jazdy. Na zamontowanie większego zbiornika na paliwo warto postawić przede wszystkim ze względów finansowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Pon 20 Wrz 2021, 10:10 Temat postu: paliwo |
|
|
Ważny jest również dobór odpowiedniego paliwa. Najlepiej postawić na paliwa alkilatowe od https://warter.pro/ , są one o wiele bezpieczniejsze niż zwykłe paliwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Sro 22 Wrz 2021, 19:00 Temat postu: |
|
|
Czasami również i tą część należy wymienić i ja jestem zdania, że jak najbardziej jest to coś niezwykle ważnego. Ja na całe szczęście w sklepie https://garbus.pl/ ostatnio znalazłam również niezbędne części do mojego już klasycznego VW Transportera. |
|
Powrót do góry |
|
 |
keanu.bartell początkujący

|
Wysłany: Wto 28 Wrz 2021, 11:12 Temat postu: |
|
|
Współczesne samochody aktualnie korzystają z konwencjonalnych paliw kopalnych. Choć elektromobilność w ruchu drogowym zbliża się wielkimi krokami, w sektorze transportu na tego typu zmiany poczekamy nieco dłużej. Co sprawia, że samochód osobowy może jeździć na prąd, a ciężarówka już nie? _________________ Zbiorniki paliwa do busów i aut dostawczych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2022, 13:00 Temat postu: |
|
|
Słyszałam o takich zbiornikach, ludzie bardzo sobie chwalą. My odkąd mamy karty flotowe od https://www.flotex.pl/ to sporo oszczędzamy. W sumie na każdym litrze mamy jakiś rabat. Warto sobie taką kartę zamówić, jeśli macie taką możliwość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikolajseo3 bywalec

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2022, 19:52 Temat postu: |
|
|
Zależy do czego potrzebujesz samochodu, w niektórych wypadkach się to opłaca.
monitoring cen |
|
Powrót do góry |
|
 |
MartaPietrzyk bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bacin5 początkujący

|
Wysłany: Pon 24 Cze 2024, 9:39 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie dotyczące zbiorników paliwa. Zastanawiam się, jakie są Wasze doświadczenia z różnymi typami zbiorników, zarówno jeśli chodzi o trwałość, jak i wygodę użytkowania. Jakie materiały i konstrukcje polecacie? Będę wdzięczny za wszelkie porady i sugestie! _________________ Drzewa Iglaste do Ogrodu |
|
Powrót do góry |
|
 |
zofiaczartoryska bywalec

|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2024, 12:09 Temat postu: |
|
|
Posiadanie specjalnych pojemników na olej napędowy lub benzynę to w moim odczuciu znakomity pomysł. Dzięki temu można przechowywać ich nadwyżki. Jeśli zastanawiasz się, czy warto kupić zbiornik na paliwo, to przeczytaj artykuł i rozwiej swoje wątpliwości. Przede wszystkim korzystając z tego rozwiązania oszczędza się czas na tankowanie na stacjach, a olej czy benzynę można kupić w hurtowych ilościach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|