|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2021, 11:55 Temat postu: |
|
|
Jak już jesteśmy w temacie restauracji, to powiem wam, że ja ostatnio byłam w miejscu o nazwie restauracja Wieniawa i przyznam szczerze, że nadal jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Moim zdaniem, serwują tam tak pyszne dania, że z pewnością każdemu posmakują. Znajdziecie tam zarówno coś na mniejszy, jak i większy głód. Polecam się zapoznać z ich ofertą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sinderele początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2021, 14:08 Temat postu: |
|
|
Ja się na tym kompletnie nie znam. Myślę jednak, że inni użytkownicy powinni coś na ten temat wiedzieć. _________________ Bo szczęście leży w oczach człowieka patrzącego na swoje życie. Nie w życiu, tylko w tym, jak się je postrzega. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2021, 14:59 Temat postu: |
|
|
Polecam wam restaurację Bubbles z Warszawy. Muszę przyznać, że byłem tam jakiś czas temu i ichniejsza kuchnia bardzo przypadła mi do gustu. Muszę przyznać, że posiadają naprawdę szeroki wachlarz ofertowy związany z różnorakimi daniami. Moim zdaniem każdy znajdzie u nich coś ciekawego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hane.gilda początkujący

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2021, 20:15 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny pomysł. Pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2021, 11:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli interesuje Cię restauracja Kraków, to dla mnie jest najlepsza ta http://www.karczmamaciejowka.pl/ jest poza miastem i panuje w niej cisza. Uwielbiam tą karczmę i jej klimat. Pierwszy raz u nich byliśmy dwa lata temu i teraz co roku tam wracamy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nikodeem początkujący

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2021, 15:09 Temat postu: |
|
|
Ja staram się na każdą okazję wybierać inną restaurację, żeby poszerzać horyzonty |
|
Powrót do góry |
|
 |
goyette.austyn początkujący

|
Wysłany: Nie 19 Wrz 2021, 14:53 Temat postu: |
|
|
Kraków jest piękny! |
|
Powrót do góry |
|
 |
olek_radek początkujący

|
Wysłany: Wto 2 Lis 2021, 22:38 Temat postu: |
|
|
Zaprosiłem swoją dziewczynę na randkę, ale muszę jeszcze wymyślić, gdzie ją zabrać |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Wto 12 Kwi 2022, 15:41 Temat postu: |
|
|
Dla mnie spodobała się restauracja Akademia, która mieści się w Warszawie, będąc w stolicy, warto do nich zajść na obiad. Kuchnia Polska, która jest u nich serwowana posmakuje każdemu, jest podawana na świeżo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asa.west początkujący

|
Wysłany: Sro 13 Kwi 2022, 22:06 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawe. Pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |