Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

prezent dla dziewczyny
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
balerin
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 22 Lip 2021, 8:42    Temat postu: prezent dla dziewczyny Odpowiedz z cytatem

Od niedawna szukam prezentu dla mojej dziewczyny. Najlepiej gdybym go mógł zamówić przez Internet. Ostatnio natrafiłem na https://www.murrano.pl/ i powiem wam, że wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. A czy wy mieliście okazję coś tutaj zamówić?

Ostatnio zmieniony przez balerin dnia Pon 16 Sie 2021, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 14 Sie 2021, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moze cos z kosmetykow? dla mnie to zawsze sa trafione prezenty, maz mi zrobil niespodzianke i zakupil ostatnio to i owo z bielendy, bylam zachwycona uśmiech
Powrót do góry
marzzeniusia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 17 Sie 2021, 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjątkowym prezentem może być grawerowana biżuteria od Dedicante. Mają atrakcyjne ceny. Biżuteria jest dla niej, dla niego i dla dzieci. Jest naprawdę ładna i delikatna.
Poza tematem. Polecam stronę http://niesamowityprezent.pl/ Jest tam zebrane wszystko w jednym. Z pewnością znajdziesz wyjątkowy prezent na rozmaite okazje. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 18 Sie 2021, 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Często kupuje sobie różne rzeczy w sklepie https://edibazzar.pl/ zajrzyj do niego, a na pewno znajdziesz coś w nim dla swojej dziewczyny. Ja uwielbiam ich dodatki, są naprawdę solidnie wykonane.
Powrót do góry
olgaolga
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2021, 9:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takim praktycznym prezentem jest torebka, która bardzo często okazuje się niezwykle trafionym pomysłem. Niezależnie od tego, jaki model czy styl wybierzemy, torebka z pewnością będzie udanym prezentem dla mamy, żony, siostry, córki albo innej obdarowanej osoby. Najlepiej wybrać skórzaną. Ja dostałam od męża https://adam-baron.pl/slow-city-03-beige mała, wysokiej jakości i w dodatku moim ulubionym beżowym kolorze.
Powrót do góry
rau.kiana
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2021, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie jesteś pewien i nie masz pomysłu zdecyduj się na bon podarunkowy.
Powrót do góry
diska
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 13 Wrz 2021, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem świetnym prezentem dla dziewczyny będzie biżuteria. Mnie podobają się na przykład kolczyki ze stali chirurgicznej . Generalnie tego typu biżuteria cieszy się naprawdę dużym powodzeniem. Jest ona niedroga, wytrzymała i co najważniejsze nie uczula. To bardzo ważna kwestia dla wielu osób. Warto w wolnym czasie zainteresować się tematem.
Powrót do góry
mpaucek
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 14 Wrz 2021, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również najczęściej stawiam na bony podarunkowe.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 18 Lut 2022, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcesz kupić komuś prezent który z całą pewnością będzie się podobał to polecam Ci kupić na przykład książkę taką jak ta https://www.taniaksiazka.pl/t/prezenty-dla-mamy Jest to bardzo interesująca pozycja która z pewnością spodoba się osobie obdarowanej.
Powrót do góry
Kels
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 19 Lut 2022, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Domyśl się co by chciała Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: