|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
padberg.emma początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2021, 12:14 Temat postu: Granie/wolny czas |
|
|
Jest szansa, że w Polsce będzie obowiązywać pełny lockdown. Jeśli chcemy wtedy pograć ze znajomymi lub rodziną, warto wiedzieć jakie tytuły są obecnie najlepsze do wspólnej zabawy oraz takie, które zajmują sporo czasu na ukończenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gutkowski.darion początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2021, 13:35 Temat postu: |
|
|
Przyznam, że przed komputerem spędzam sporą ilość czasu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2021, 10:34 Temat postu: |
|
|
u nas gry komputerowe na topie maz nawet zrobil w domu cale stanowisko gamingowe, biurko, fotel z genesisa, musze przyznac, ze imponujaco to wyglada |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamiilionek kandydat

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2021, 13:41 Temat postu: |
|
|
Ostatnio nie gram w gry komputerowe ani żądne inne. Z gier komputerowych lubię Anno 1602 i The Settlers 4. Ogónie mówiąc grywałem w RTS-y.
Poza tematem. Jak potrzebujesz pomysłu na prezent dla kierowcy tira to polecam wpis http://niesamowityprezent.pl/index.php/aktualnosci/114-prezent-dla-kierowcy-tira Przeczytasz opisy wyjątkowych podarunków, które z pewnością ucieszą. Szczerze polecam i zachęcam do lektury bloga. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Nie 12 Wrz 2021, 16:39 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez jezyk dnia Pią 2 Wrz 2022, 14:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2021, 14:45 Temat postu: |
|
|
Ja za grami niespecjalnie przepadam, ale lubie w wolnnym czasie posluchac muzyki. Szczegolnie klasyczna mnie odpreza, przynosi wewnetrzny spokoj Ostatnio odkrylam swietny projekt https://pendereckisgarden.pl/pl/ z utworami Pendereckiego stworzony przez IAM - bardzo mi sie spodobalo to polaczenie muzyki z mozliwoscia wirtualnego zwiedzenia ogrodu mistrza |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam94ef początkujący

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2021, 16:07 Temat postu: |
|
|
Ja spędzam wolny czas najczęściej na świeżym powietrzu, funduję wtedy sobie i mojemu pupilowi długi spacer |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|