Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pracownia projektowania wnętrz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
papatki19
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 28 Lip 2021, 14:13    Temat postu: Pracownia projektowania wnętrz Odpowiedz z cytatem

Hej, zamierzam zrobić remont całego domu, ale potrzebuję do tego dobrego projektanta, bo ja się totalnie na tym nie znam. Znajoma jakiś czas temu wspomniała o pracownia projektowania wnętrz kraków. Znacie? Ktoś korzystał z ich usług?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ruby.satterfield
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 10 Sie 2021, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od niedawna bardzo chciałabym wyremontować całe mieszkanie i kupić nowe meble. Zastanawiam się także nad małą sofą. Czy podoba Wam się któraś z tych https://slf24.pl/sofy/male-sofy.html? Bardzo często spotykamy się ze stwierdzeniem, że małe mieszkanie nie jest ustawne, trudno je zaaranżować i dobrać odpowiednie meble tak, by cała przestrzeń była wygodna i funkcjonalna. Małe mieszkanie zawsze wydaje się mało funkcjonalne. Boimy się, że nie znajdziemy odpowiednio dużo miejsca do stworzenia strefy komfortu, albo zaaranżowania kącika do pracy...
Powrót do góry
Blondi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 19 Sie 2021, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nam projekt pokoi, łazienek, holu, kuchni a nawet garderoby robiła pani Sandra Mayer - https://mayer.org.pl/. Świetna specjalistka, z fajnym podejściem do klienta. Zawsze szuka najlepszych rozwiązań dla klienta - nie opiera się na oklepanych rozwiązaniach. Dzięki niej mamy dom wygodny, elegancki i w naszym stylu. Wszystko terminowo wykonane.
Powrót do góry
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 24 Sie 2021, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka. Także słyszałam, że coraz więcej osób decyduje się na korzystanie z usług projektanta wnętrz. Ja także o czymś takim myślałam, lecz za drogie jest to dla mnie. Dlatego też szukałam jakiś fajnych pomysłów w internecie. I tak też między innymi trafiłam na tę stronkę https://modnydom24.pl/ na której to można znaleźć wiele bardzo fajnych inspiracji. W dodatku od razu można tam zamówić wycenę takiej aranżacji. Także będę wiedziała ile muszę dozbierać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: