|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kazoo kandydat

|
Posted: Tue 10 Nov 2020, 15:42 Post subject: |
|
|
Ja myślę, że jeśli to nie jest noworodek, a większe dziecko, to lepiej kupić normalne duże łóżko. Nie zużyje się, a będzie na dłużej. Dobra rama, odpowiedni stelaż i wygodny materac będzie super opcją. Zerknij na ofertę sklepu https://ilovematerace.pl/83-stelaze i wybierz jakiś fajny, klasyczny model łóżka  _________________ Już niedługo nadejdzie nasz dzień! <3 |
|
| Back to top |
|
 |
grzegorz_jot początkujący

|
Posted: Tue 10 Nov 2020, 19:22 Post subject: |
|
|
| Ja preferuję twarde materace, najlepiej z wkładką kokosową |
|
| Back to top |
|
 |
uzka uzależniony

|
Posted: Thu 11 Mar 2021, 13:20 Post subject: |
|
|
| My poza wyborem materaca także mieliśmy mały problem z wybraniem dobrej jakości podkładu do łóżeczka syna, ale udało nam się. Kupiliśmy ochraniacz https://ochraniacz-na-materac.pl/11-podklady-na-materac i powiem wam, że jest on naprawdę super. |
|
| Back to top |
|
 |
astrid44 początkujący

|
Posted: Fri 12 Mar 2021, 12:41 Post subject: |
|
|
| Wybór materaca nie jest w cale taką łatwą rzeczą jaką się wydaje. |
|
| Back to top |
|
 |
EmmaSS bywalec

|
Posted: Wed 11 Aug 2021, 14:21 Post subject: |
|
|
Zgodzę się z tym, nie jest to nic prostego. No ale można, a nawet trzeba poczytać coś o tym w internecie. Można tak znaleźć wiele porad Zobaczcie sobie tak Prześcieradła 160x220. Jak już będziecie mieć materac to i prześcieradła się przydadzą. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Wed 23 Mar 2022, 8:21 Post subject: |
|
|
| Materac jak i łóżko to ważny element sypialni i gwarancja dobrego snu więc trzeba je dobrze dobrać. Polecam wybrać coś z oferty tego producenta https://hilding.pl/ bo ma nie tylko atrakcyjne ceny ale przede wszystkim jakość i nowoczesne rozwiązania które zapewnią długi okres użytkowania. |
|
| Back to top |
|
 |
Inplarol17 początkujący

|
Posted: Thu 24 Mar 2022, 1:23 Post subject: |
|
|
| Bardzo chętnie poczytam co napisaliście. |
|
| Back to top |
|
 |
Nemoteska22 początkujący

|
Posted: Fri 25 Mar 2022, 14:28 Post subject: |
|
|
| A jakie macie do tego podejście? |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Fri 8 Apr 2022, 2:05 Post subject: |
|
|
| Materac to jest naprawdę ważna rzecz moim zdaniem. Istotne jest, żeby wybrać taki, który będzie przede wszystkim wygodny, bo dzięki temu będziemy mogli się dobrze wyspać i zaśnięcie też nie sprawi nam problemu. Ważna też jest twardość. Od tego zależy czy obudzimy się z obolałym ciałem czy też nie. Ja swój materac kupiłam tu https://selene.pl/al-jana-pawla-ii-50-warszawa,47 i jestem bardzo zadowolona, dlatego polecam. |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Wed 1 Jun 2022, 13:15 Post subject: |
|
|
| Wybrać materac do łóżka 200x200 nie jest to prosta sprawa... Bo jakby nie było na rynku mamy całkiem spory wybór w tym zakresie, ale różnie bywa z jakością i też często ceny są mega wysokie. Ja po długich poszukiwaniach znalazłam sklep FDM i to tam planuję dla siebie kupić materac. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce