Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dekorator wnętrz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
papatki19
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 10 Sie 2021, 12:37    Temat postu: Dekorator wnętrz Odpowiedz z cytatem

Cześć, wakacje to dobry czas na remont i zmiany, a do tego przyda się wam doświadczony dekorator wnętrz warszawa. Ja już skończyłam urządzać swoje mieszkanie i polecam wam tę stronę: https://www.kolasinska.pro/projektowanie-wnetrz-warszawa/, jestem bardzo zadowolona. Powiedzcie mi, jakie Wy macie opinie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wilderman.dashawn
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 10 Sie 2021, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się, że znalazłam taki wątek ponieważ na własną rękę chciałabym urządzić salon. Czy ktoś z Was mógłby pomóc mi z wyborem sofy/kanapy z tej strony https://slf24.pl/? Podejmując decyzję o zakupie konkretnego mebla, zwracamy uwagę na jakość użytych do produkcji materiałów oraz wykończenia. W przypadku mebli z funkcją spania niezwykle ważnym punktem jest wybór odpowiedniego systemu rozkładania sofy lub narożnika.
Powrót do góry
DiGaz87
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 11 Maj 2022, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja skorzystałam z pomocy 2ADesign, świetny dekorator wnętrz z Płocka, znają się na rzeczy uśmiech
Powrót do góry
dietrich.kyra
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 12 Maj 2022, 0:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My nie korzystaliśmy z pomocy dekoratora wnętrz. Wydaje mi się, że to zbędny wydatek.
Powrót do góry
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 28 Kwi 2023, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj. Też początkowo myślałam, że uda nam się samodzielnie zaaranżować wnętrze. W sumie jaki to może być problem. Jednak okazało się, że z mężem mamy całkiem inne spojrzenie na wystrój. Tylko specjalista mógł nas pogodzić. Nam pomógł https://www.pogotowiewnetrzarskie.com/ dekorator wnetrz warszawa opinie miał najlepsze.
Powrót do góry
Emiliaaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 30 Cze 2023, 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio miałam remont salonu. Salon można urządzić różnie, nawet bardzo różnie. Wszystko zależy tak naprawdę od twojego budżetu oraz wizji, czy gustu – jak ma wyglądać ten salon. Bardzo fajne rzeczy do salonu to komody, sofa, szafy, żyrandole oraz przeróżne dodatki do salonu kupisz w klepie internetowym https://zona-design.pl/ .Tam jest obecnie bardzo dużo zniżek które pewnie ciebie zaciekawią. Nie musisz mieć specjalnego dekoratora wnętrz możesz to zrobić sama
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: