Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michal Biol początkujący

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2021, 21:06 Temat postu: Krople do oczu bez recepty |
|
|
Trochę prywaty ode mnie. Długie noszenie soczewek, niesprzyjające warunki atmosferyczne, a nawet zwykły stres, który przecież towarzyszy nam również w dniu ślubu, mogą negatywnie wpłynąć na nasze oczy. Jeśli wydają się wam zmęczone, czujecie ziarnistość pod powiekami lub po prostu pieką, to sięgnijcie po krople do oczu bez recepty. _________________ Doświadczony po ślubie
Codziennie zakochuję się w niej na nowo
Prywatnie miłośnik sportu, historii, polityki
A zawodowo polecam www.pharmsupply.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Wysłany: Pią 1 Kwi 2022, 9:21 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj wiele osób ma problem z podrażnionymi oczami. Często też odczuwają suchość oka. To normalne przy długiej pracy przed komputerem. U mnie skuteczna okazała się terapia suchego oka e-eye
https://www.mdt.pl/e-eye-przeskorna-stymulacja-gruczolow-meiboma. Zwykłe krople bez recepty niestety nie rozwiązały mojego problemu. Też tak na początku myślałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2022, 21:17 Temat postu: |
|
|
Myślę, że takie samodzielne działania są nierozsądne - to oko w końcu. Idź do okulisty albo chociaż optyka, raz na jakiś czas zrób badanie dna oka, u nich https://wco.com.pl/baza-wiedzy/badanie-dna-oka/ jest w ofercie oftalmoskopia, zadbaj bo oczy są potrzebne, zdrowe i jak najdłużej widzące |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Lip 2022, 8:39 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy słyszeliście, ale w dozie jest możliwość zamówienia leków wykonywanych przez farmaceutkę na zapleczu, wykonują również krople do oczu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ropelg53 początkujący

|
Wysłany: Wto 12 Lip 2022, 20:02 Temat postu: |
|
|
Intrygujące to bardzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Pon 24 Kwi 2023, 10:01 Temat postu: |
|
|
Jeśli ma się jakieś wątpliwości to można dopytać lekarza, farmaceutę jakie krople wybrać do oczu. Jest wiele preparatów które można kupić bez recepty, na https://baza-lekow.com.pl/produkty-dostepne-bez-recepty/ są takie produkty które można kupić bez wskazania lekarza, może będą tam też krople do oczu? ich warto używać cały czas, nawet jeśli nie ma się żadnych dolegliwości. Nawilżanie oczu jest ważne w każdym wieku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nichole15 początkujący

|
Wysłany: Sro 26 Kwi 2023, 16:10 Temat postu: |
|
|
Bardzo często mam suche oczy od pracy przy komputerze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
durgan.calista początkujący

|
Wysłany: Pon 15 Maj 2023, 13:41 Temat postu: |
|
|
Często zakrapiam sobie oczu z powodu mojej alergii, która wysusza ich śluzówkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek131 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bella3 bywalec

|
Wysłany: Pon 30 Gru 2024, 19:35 Temat postu: |
|
|
To że możemy kupić krople do oczu bez recepty to nie znaczy, że możemy je stosować ile razy chcemy. Zawsze trzeba się zapoznać z ulotką i z zalecanym dawkowaniem. Jeśli nie wiemy też jak wpuścić krople do oczu prawidłowo do dobrze sprawdzić takie wskazówki w sieci albo doradzić się kogoś kto taką wiedzę posiada. Inaczej krople nie zadziałają zgodnie z oczekiwaniami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|