|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papatki19 gaduła

|
Wysłany: Wto 20 Lip 2021, 12:05 Temat postu: Nikotynowe woreczki |
|
|
Hejka, jakiś czas temu przeglądałam social media i natknęłam się na 77 woreczki nikotynowe . Czy to faktycznie tak dobrze działa przy rzucaniu palenia? Czy ktoś wie jak to w ogóle smakuje? Jestem bardzo ciekawa więc dziękuję za każdą odpowiedź.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2022, 23:17 Temat postu: |
|
|
One działają w takim sensie, że nie masz tak często chęci na papierosa, co jednak nie znaczy, że pomagają zerwać z nałogiem. Dzieje się wręcz przeciwnie. Zawierają nikotynę a więc podtrzymują uzależnienie. Sama przez ponad 2 lata próbowałam rozstać się z fajkami. też szukałam zamienników i ta metoda nie zdała egzaminu. Realnie pomogły mi dopiero tabletki recigar o których dowiedziałam się ze strony https://recigar.pl/ . Ku mojemu zaskoczeniu lek bez problemu kupiłam w najbliższej aptece i to naprawdę tanio. Tzw. głód nikotynowy zaczął mijać już po paru dniach, co o najważniejsze po odstawieniu preparatu nie powrócił |
|
Powrót do góry |
|
 |
wehner.haylie początkujący

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2022, 4:53 Temat postu: |
|
|
Ciekawa sprawa, ale ja nie za bardzo ufam takim rzeczom. Moim zdaniem najlepszą walką z nałogiem jest silna wola i postanowienie, że rzucasz fajki bezpowrotnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|