Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Remont salonu
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
papatki19
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 12 Lip 2021, 12:45    Temat postu: Remont salonu Odpowiedz z cytatem

Hejka, zamierzam odnowić salon i szukam kogoś kto zrobi to ładnie i szybko. W sieci znalazłam firmy remontowo budowlane lubliniec. Ktoś może korzystał z tych usług i może się wypowiedzieć na temat tej firmy? Dzięki za odpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 12 Lip 2021, 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wszystko co potrzebne do takiego remontu macie już kupione? Jeśli nie, to warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://budujmy.eu/pl/products/ceresit-ct-720-visage-drewno-matryca-do-tynku-1966.html . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o różnego rodzaju materiały budowlane. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie.
Powrót do góry
jjelonek
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 15 Lip 2021, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o remont salonu to bardzo fajnie moim zdaniem sprawdzają się takie na przykład tapety ścienne https://innetapety.pl/tapety-do-salonu-sypialni-jadalni - tapeta nawet taka najtańsza papierowa może wspaniale odmienić wnętrze mieszkania.
Powrót do góry
Melissa3
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 19 Lip 2021, 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za rekomendacje. Kiedy szukałem nowych tapet, ciężko było mi wybrać jedną stronę, aby je zamówić. A mój przyjaciel pomógł mi i polecił niezawodną stronę z fototapeta 3d wysokiej jakości. I nawet nie możesz sobie wyobrazić, jak niesamowicie wyglądają te tapety.
Powrót do góry
Bazyli
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 20 Lip 2021, 8:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do salonu koniecznie trzeba dobrać nowe meble, coraz więcej osób decyduje się na narożniki w kształcie U, ale jeśli ktoś się waha, czy to dobry pomysł polecam artykuł https://www.meblobranie.pl/porady/czy-lepiej-wybrac-narozniki-w-ksztalcie-u-czy-l-porownanie/ . Takie porównanie na pewno pomoże podjąć dobrą decyzję.
Powrót do góry
arielka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 31 Sty 2023, 4:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ubiegłym miesiącu remontowaliśmy salon i obejmował on kupno nowych mebli, telewizora, a także zmiany wizualne. Początkowo chcieliśmy też pomalować ściany na inny kolor, ale zdecydowaliśmy się na kupno tapety. Od samego początku interesowały nas modne tapety i na Uwalls udało się taką znaleźć w dogodnej cenie. Wnętrze wypełnione nowymi meblami w połączeniu z tapetą nadaje nowoczesnego charakteru całemu pomieszczeniu. W tym sklepie jest dostępna szeroka gama tapet i jeżeli szukacie konkretnej, to na pewno każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Powrót do góry
lila87
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 31 Sty 2023, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój salon jest w stylu nowoczesnym z loft. Wiele produktów, dodatków można znaleźć w sklepie https://www.edinos.pl/salon . Myślę, że znajdziesz coś w swoim ulubionym stylu i będzie magiczne nowe wnętrze.
Powrót do góry
dalton40
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 1 Lut 2023, 8:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcesz, aby Twoje wnętrze się wyróżniało to postaw na niestandardowy kolor uchwytów do mebli. Przykładowo mi się najbardziej podobają złote elementy tego typu i chyba sobie je zamówię.
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 3 Lut 2023, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poszukiwaniu generalnego wykonawcy budowlanego polecam zajrzeć do https://primater.pl/. Zakres ich działalności obejmuje doradztwo, wykonanie projektu oraz wszelkie prace instalacyjne i remontowe.
Powrót do góry
Iwettka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 10 Lut 2023, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajnym sklepem z ciekawymi meblami i dodatkami do domu to https://zona-design.pl/ . Rzeczy są bardzo oryginalne, są takie same jak na zdjęciu. Mega szybka wysyłka i fajne ceny. Naprawdę jest dużo do wyboru do każdego pokoju w twoim mieszkaniu. Polecam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: