|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
welonowa89 uzależniony

|
Wysłany: Nie 12 Lip 2020, 10:22 Temat postu: Kwas hialuronowy na wypełnianie zmarszczek? |
|
|
Warto to rozważyć?
Zastanawiam się na ile kwas hialuronowy to dobry sposób na wypełnianie zmarszczek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karina26 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
basia.kmi kandydat

|
Wysłany: Sro 15 Lip 2020, 9:09 Temat postu: |
|
|
Może od razu kwas nie jest potrzebny. Warto sprawdzić mniej inwazyjne metody np. zabiegi przeciw zmarszczkowe wrocław - mogą wiele pomóc bez wstrzykiwania |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafelka bywalec

|
Wysłany: Pią 21 Sie 2020, 10:23 Temat postu: |
|
|
A nie myślałaś o tym, żeby zamiast kwasu zdecydować się na zabiegi laserowe jak https://klinikamiracki.pl/discovery-pico/ ? moim zdaniem to fajna alternatywa i na pewno bardzoooo skuteczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melissa3 początkujący

|
Wysłany: Czw 10 Cze 2021, 19:34 Temat postu: |
|
|
Cóż, nie mam nic przeciwko zastrzykom upiększającym i tak dalej, ale wierzę, że bez nich można mieć dobrze wyglądającą skórę. Używam produktów Avon od dawna i mam świetną skórę. Aktualny katalog Avon pomoże Ci dowiedzieć się o produktach, które oferuje Avon oraz o nowościach. Myślę, że znajdziesz tam produkty do pielęgnacji skóry, które Ci się spodobają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2021, 8:23 Temat postu: |
|
|
ja poki co na zaden zabieg sie nie wybieram, na razie stosuje kosmetyki przeciwzmarszczkowe royal bee, to taka nowa seria z bielendy |
|
Powrót do góry |
|
 |
vancia kandydat

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2021, 6:44 Temat postu: |
|
|
A pewnie, że warto rozważyć, świetne efekty daje, a jest to bezpieczne. Ja zmarszczki wygładzalam w łódzkiej klinice Dermed u dr Doroty Żukowskiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|