|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
wilow154 bywalec

|
Posted: Tue 25 Aug 2020, 15:37 Post subject: Prawnik |
|
|
| Sprawa o ustalenie opieki na dzieckiem nigdy nie jest łatwa. Tym bardziej nie ma się głowy do wszystkich formalności, szczególnie kiedy samemu nie jest się ekspertem w tej dziedzinie. Cieszę się, że zaufałam kancelarii adwokackiej Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Zostałam przeprowadzona przez tą trudną ścieżkę z poczuciem, że mam obok siebie profesjonalistkę, która najlepiej zna się na prawie rodzinnym. Jeśli kiedykolwiek będziecie się borykać z takimi sprawami, to kancelaria adwokackiej Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej jest najsłuszniejszym wyborem. |
|
| Back to top |
|
 |
adam987 bywalec

|
Posted: Fri 28 Aug 2020, 13:21 Post subject: |
|
|
| Z takim sprawami jak ustalenie opieki nad dzieckiem to tylko do adwokata Łukasza Węgłowskiego, on się specjalizuje w prawie rodzinnym i wszystko co dotyczy rozwodu i konsekwencji rozpadu małżeństwa a więc także podziału majątku po rozwodzie |
|
| Back to top |
|
 |
megi25 kandydat

|
Posted: Tue 1 Sep 2020, 13:59 Post subject: |
|
|
| Znajoma korzystała z pomocy pani adw. Moniki Stokowskiej – Bażant, właśnie w związku ze sprawą ustalenia opieki nad dzieckiem i alimentów. Chwaliła sobie profesjonalizm i skuteczność pani Moniki. Myślę, że ta kancelaria adwokacka Szczecin jest miejscem, gdzie na pewno uzyska się niezbędną pomoc. |
|
| Back to top |
|
 |
malina1 kandydat

|
Posted: Fri 27 Nov 2020, 19:10 Post subject: |
|
|
| Bardzo fajne podejście ma w tych tematach, trudnych i często skomplikowanych, mec. Cejrowski z Tczewa. Zachęcam do kontaktu, pytaj i zapewne uzyskasz podpowiedzi |
|
| Back to top |
|
 |
v33kkk bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
Posted: Wed 24 Mar 2021, 22:08 Post subject: |
|
|
| Z mec. Cejrowskim miałam do czynienia i potwierdzam - mega pozytywne odczucia, skuteczny, konkretny i doświadczony w wielu tematach prawnych |
|
| Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Wed 31 Mar 2021, 10:05 Post subject: |
|
|
| Macie już kogoś godnego polecenia? Najlepiej udać się do adwokata, a nie szukać pomocy na forach, w artykułach z internetu. Każda sprawa jest indywidualna. Myślę, że tu kancelaria https://adwokatcebula.pl/ będzie dobrym wyborem. Możecie tu również liczyć na porady prawne i profesjonalne doradztwo |
|
| Back to top |
|
 |
servoss początkujący

|
Posted: Wed 21 Apr 2021, 5:08 Post subject: |
|
|
| Od siebie polecam bardzo mocno https://masterlegal.pl/ moim zdaniem to bardzo doświadczeni radcy prawni. Myślałem, że moja sprawa jest nie do rozwiązania w szybkim tempie a tu proszę... poradzili sobie doskonale, a ja poczułem ulgę, bo mój konflikt z prawem był dość poważny. |
|
| Back to top |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Posted: Thu 20 May 2021, 17:53 Post subject: kancelaria |
|
|
| Jakiś czas temu korzystałam z usług najlepszej kancelarii prawnej, czyli https://ekancelaria.tv/ . Pracują tutaj bardzo dobrzy i sprawdzeni specjaliści, którzy bardzo angażują się w sprawę klienta. |
|
| Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce