Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Koniec z nałogami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 20 Maj 2021, 8:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo tego w aptekach, ale bez silnej woli i tak nic z tego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aniela1
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 24 Wrz 2021, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najgorzej to chyba rzucić alkohol. Tak obserwuję czasem mojego brata i powątpiewam czy z tego wyjdzie. Chociaż ostatnio znalazłam taką opcję jak Terapia Online Ośrodka NEFO i jeszcze w takich sesjach widzę nadzieję. Może zgodzi się na leczenie przez internet.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 6 Kwi 2022, 7:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś z Was szukałby sprawdzonego Ośrodka Terapii Uzależnień dla dzieci i młodzieży to ze swojej strony polecić mogę https://terapia-totu.pl/. Oferują w pełni bezpłatne leczenie dla osób od 14 do 21 roku życia.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 7 Kwi 2022, 7:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

takich ośrodków jest w Polsce na szczęście całkiem sporo. Ja od siebie mogę szczerze polecić prywatną placówkę NEFO. Niesamowita atmosfera ( sprzyjająca skutecznej terapii), doświadczeni terapeuci, indywidualne podejście. Są możliwe zarówno terapie prowadzone stacjonarnie w ośrodku jak i takie online.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że terapia uzależnień to całkiem dobre rozwiązanie. Pomyśl o nim poważnie. Taką pomoc otrzymasz w Poradni Zdrowia Psychicznego Empatio: https://psycholog-ms.pl/terapia-uzaleznien/ . Możliwa jest także terapia zdalna.
Powrót do góry
Tolas002
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcecie szybko i bez problemu pozbyć się swojego nałogu związanego z alkoholem to polecam wam poczytanie więcej na temat wszycie esperalu warszawa Jak dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie. Na stronie macie opisane wszystko jak to działa. Polecam
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Lip 2023, 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepszą decyzją w tej sytuacji będzie skierowanie go do ośrodka leczenia uzależnień https://osrodekniwa.pl/ Każdy kto tam trafia zostaje otoczony właściwą opieką a różnego rodzaju terapie jakie są tam dostępne pomagają na nowo powrócić do życia i zażegnać ten nie łatwy do przezwyciężenia problem. Pracownicy ośrodka są specjalistami z wielu dziedzin, takich jak psychologia, psychiatria, terapia uzależnień i socjoterapia, co zapewnia kompleksowe wsparcie. Kontakt z nimi będzie najlepsza decyzją.
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 10 Sie 2023, 8:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Im wcześniej się opamiętacie i odrzucicie narkotyki, tym lepiej na tym wyjdziecie. Uwierzcie mi. Ja właśnie jestem po lekturze https://ekupno24.pl/a/vzuj,uzaleznienie-od-opioidow-to-prawdziwa-walka-dla-wszystkich-zaangazowanych-osob i nie wyobrażam sobie, co musza przeżywać osoby uzależnione od opioidów.
Powrót do góry
densy
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 28 Mar 2025, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Leczenie uzależnień Gdańsk zyskało moją pełną aprobatę po tym, jak udało mi się pokonać nałóg. Warto dodać, że nie chodzi tylko o detoksykację, ale także o wszechstronną pracę nad sobą, która w dłuższej perspektywie daje najlepsze efekty. Ośrodki w Gdańsku oferują profesjonalną pomoc na każdym etapie. https://terapiazagaje.pl/terapia-uzaleznien-gdansk/
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 26 Maj 2025, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś z was szuka informacji o skutecznych metodach rzucania palenia albo zastanawia się, jak to wpływa na zdrowie, to może warto zajrzeć na stronę https://rzucpapierosa.pl/o-wszystkim/ . Można tam znaleźć sporo poradnikowych i informacyjnych wpisów związanych z rzucaniem palenia. Poruszane są tam kwestie takie jak zmiany w mózgu po zerwaniu z papierosami, sposoby radzenia sobie z depresją, czy objawy odstawienia nikotyny.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: