|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kulej12 kandydat

|
Posted: Wed 27 Jan 2021, 12:19 Post subject: dietetyk rybnik |
|
|
| Hej. Tak myślałem, żeby trochę się odchudzić przed ślubem. Myślicie, że dietetyk rybnik mi pomoże? |
|
| Back to top |
|
 |
tigerr bywalec

|
Posted: Tue 18 May 2021, 18:32 Post subject: |
|
|
| Pomoc dietetyka bardzo przydatna jest. Dlatego też każdy stara się jak najlepszego dietetyka wybrać. Więc i ja zaczęłam przeszukiwać internet bo jednak tam dużo szybciej i konkretniej można znaleźć dobrego dietetyka. I tak też między innymi znalazłam ten link z pomocą którego wiem gdzie się udam do dietetyka. Także mam nadzieję, że uda mi się w końcu dobrze schudnąć. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce