Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wyjazd
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
holly77
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 18 Maj 2021, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli potrzebujecie transferu na lotnisko to warto zapoznać się z ofertą ze strony https://mrshuttle.com/pl/transfer/transfer-z-zakopanego-na-lotnisko-w-krakowie/ ceny mają tańsze niż taksówki lotniskowe i do tego mają stałą kwotę bez ukrytych kosztów dodatkowych. Jak dla mnie warto zapoznać się z ich usługami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
detektyw88
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 26 Lip 2021, 18:40    Temat postu: Re: Wyjazd Odpowiedz z cytatem

Ostatnio ze znajomymi wybraliśmy się w camping. Było świetnie gdyż po całym dniu oglądaliśmy filmy i seriale pod gołym niebem o północy. Darmowe filmy i seriale udostępnił nam portal vod https://ogladaj.to/
Powrót do góry
charlotte160
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 24 Sie 2021, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dzisiaj zamawiałam rzeczy na wakacje w Chorwacji. Wszystko online, bo nie lubię chodzić po sklepach. Na mojej zakupowej liście jest m.in bojka do pływania, kapok i kajak Very Happy Będziemy pływać. Jedziemy autem, więc wszystko spokojnie się zmieści.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 25 Sie 2021, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że na taki wyjazd bez wątpienia przydałyby się nowe męskie spodenki sportowe. Widziałam, że sklep ywassport.pl posiada całkiem szeroki wybór tego typu produktów, więc polecam wam zerknąć w wolnej chwili. Może akurat wpadnie wam coś w oko.
Powrót do góry
Ferrar2
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 27 Sie 2021, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem w trakcie organizacji podróży służbowej i natknąłem się na aplikację https://hotailors.com/pl/ , która umożliwia bezgotówkowe wyjazdy w celach zawodowych. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Czy ktoś z nimi współpracował?
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 29 Sie 2021, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jednak dużo bardziej złożona kwestia. Przecież jeśli chodzi o kwestie związane z planowaniem podróży, to przecież jesteście w stanie o wiele lepiej poradzić sobie dzięki wykorzystaniu specjalnych informacji z https://wpieknyrejs.pl/forum/ To świetna opcja, dzięki której możecie zaoszczędzić sobie sporo stresu.
Powrót do góry
klimanka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 30 Sie 2021, 15:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może sprawdźcie oferty Itaki? Czasami mają bardzo atrakcyjne cenowo.
Powrót do góry
kamiilionek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 31 Sie 2021, 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak szaleć to szaleć. Kierunek kapitanie - KARAIBY! Marzy mi się wyjazd właśnie tam. Z pewnością jest coś wyjątkowego i przyciągającego w Karaibach. Tak mniej szalejąc można wyjechać w szwajcarskie Alpy. Tam tez jest pięknie i te widoki.
Poza tematem. Jak masz problem z wyborem podarunku dla gości weselnych to polecam wpis http://niesamowityprezent.pl/index.php/aktualnosci/106-prezent-dla-gosci-weselnych Znajdziesz przykłady wyjątkowych podarunków. W wolnej chwili zachęcam do lektury pozostałych wpisów. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
KamilaEz
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 14 Mar 2022, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak sklep z pięknymi propozycjami strojów kąpielowych, bielizny nocnej i nie tylko to jak najbardziej polecam zajrzeć do Maybella w którym znajdziesz piękne propozycje pięknych strojów kąpielowych m.in w wydaniu monokini z resztą ja sama kupiłam sobie u nich ostatnio kilka pięknych bikini i jeszcze koronkowych majteczek w przystępnej cenie.
Powrót do góry
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 20 Mar 2022, 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że sama Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, gdzie mogłabym się wybrać na jakieś krótkie wakacje kropkę koleżanka doradziła mi, żebym sprawdziła sobie miejscowość Czarna Woda, ponieważ tam można skorzystać z usług firmy https://kajakisekowski.pl/ i z ich pomocą wziąć udział w spływie kajakowym. Zajrzyjcie sobie do nich i dajcie mi znać, czy kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 10 z 17

Skocz do: