Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ochrona oczu przed niebieskim światłem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 16 Lut 2021, 9:16    Temat postu: Ochrona oczu przed niebieskim światłem Odpowiedz z cytatem

Witam! Tak jak w temacie... Poszukuję rzetelnych informacji na temat tego, jak chronić oczy przed niebieskim światłem. Wiecie może coś na ten temat i polecicie jakiś tekst czy artykuł? Wczoraj pogrzebałem trochę w internecie o tym i trafiłem na tą stronę https://www.zdrowemysli.pl/jak-chronic-oczy-przed-swiatlem-niebieskim/ . Może ktoś z was korzystał z ich informacji? Z tego co widzę to mają oni tutaj parę praktycznych porad. Koniecznie dajcie znać co sądzicie na ich temat. Będę wam bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
Wafelka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 7 Maj 2021, 9:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest ważne, bo oczy bolą i pieką od ekranów. Dlatego trzeba je nawilżać dodatkowo. Ja akutalnie stosuje EvoTears Omega i to najlepsze krople jakie miałam. Pomagają naprawdę! ulga od razu po zakropleniu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kankonada
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 7 Maj 2021, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od tego są okulary ze specjalną powłoką antyrefleksyjną.
Powrót do góry
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 11 Maj 2021, 9:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrym rozwiązaniem mogą być okulary korekcyjne. Ja je noszę i nie mam problemu z oczyma. Ostatnio trafiłam tu https://eyewear24.net/pol_m_Okulary-Korekcyjne_Damskie_Polo-Ralph-Lauren-1041.html
Są tu okulary damskie, znanej marki. Znajdziecie tu duży wybór wzorów, kolorów. A też i ceny są przyzwoite.
Powrót do góry
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 5 Lis 2021, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kankonada napisał:
Od tego są okulary ze specjalną powłoką antyrefleksyjną.

Takie właśnie mam, optyk polecił z powłoką antyrefeksyjną.
Ochrona oczu konieczna, gdy długo pracujemy przed komputerem.

--------------
https://rcse.pl/systemy-wizualizacji/

Powrót do góry
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 28 Lis 2021, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po dobór szkieł czy soczewek idź do salonu http://visus-optyk.pl/ - mega doświadczeni i zawsze chętni do pomocy. Przeprowadza badanie wzroku i podpowiedzą jakie są najnowsze rozwiązania w temacie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: