Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

aranżacja przestrzeni biurowej
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
roslinka123
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 20 Nov 2019, 12:53    Post subject: aranżacja przestrzeni biurowej Reply with quote

Witam serdecznie! W naszej firmie niedawno zakończył się generalny remont. Z tego powodu poszukuje jakiejś firmy zajmującej się aranżacja biura. Póki co mam tą firmę i nie mogę znaleźć żadnej innej. Sądzicie, ze jest sens szukać kogokolwiek innego, czy umawiać się z nimi?
Back to top
View user's profile Send private message
re5bect
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 28 Nov 2019, 21:42    Post subject: Reply with quote

Specjalistów od tego na pewno tu nie brakuje. Trzeba poczekać na wypowiedź takiego.
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Sat 30 May 2020, 12:36    Post subject: Reply with quote

Jak najbardziej jeśli chodzi o samo zaaranżowanie wnętrza naszego biura to moim zdaniem warto jest do tego wziąć profesjonalistów. Dlatego ja bez chwili zawahania zdecydowałam się na http://www.dsgn.pl/ i myślę, że ten wybór był jak najbardziej właściwy. Właśnie dlatego teraz moje biuro wygląda naprawdę fajnie.
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Fri 5 Jun 2020, 17:12    Post subject: Reply with quote

A czy wiecie że można zaprojektować samemu taką aranżację? Wystarczy zrobić sobie tutaj https://cgwisdom.pl/ kurs obsługi programu graficznego do takiego projektowania. Mój brat tak zrobił i teraz nawet zajmuje się tym zawodowo czasem, zarabia na tym niezłe pieniądze.
Back to top
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 2 Jul 2020, 13:35    Post subject: Reply with quote

A co ze sprzątaniem takiego biura? Bo moim zdaniem najlepszą opcją jest zatrudnienie firmy sprzątającej. Polecam rzucić okiem na sprzątanie biur Kraków i okolice DAWserwis: https://sprzatanie-krakow.pl/firma/sprzatanie-biur/ .
Back to top
Anikaw
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 6 Jul 2020, 8:26    Post subject: Reply with quote

Myślicie, że biuro to dobre miejsce na zasłony? Upatrzyłam piękne tkaniny i zastanawiam się czy uszyć tradycyjne zasłonki czy lepiej sprawdzą się w formie rolet rzymskich.
Back to top
vsanford
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 1 Mar 2021, 14:27    Post subject: Reply with quote

Pamiętajcie również, że w biurach powinny znaleźć się sofy postawione na uboczu. Takie miejsce pozwoli nam usiąść i odpocząć z kawą bądź przyjąć ważnego klienta https://slf24.pl/sofy/sofy-skandynawskie.html. Styl skandynawski to bardzo lubiany i często wybierany styl jeśli chodzi o aranżację wnętrz. Nie jest wymagający i bardzo łatwo można za pomocą kilku prostych dodatków stworzyć ciekawe wnętrze.
Back to top
romkatomasik
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 28 Mar 2021, 18:14    Post subject: Reply with quote

Myślę, że każdy chce, aby jego biuro prezentowało się naprawdę świetnie. A może cegła dekoracyjna odświeżyłaby pomieszczenie i nadała mu wyjątkowemu charakteru? To bardzo praktyczne i łatwe w utrzymaniu czystości rozwiązanie, które z pewnością was zadowoli na bardzo długi czas. Ułożenie jej można zastosować na wiele sposobów, więc każdy znalazłby coś co mu się spodoba i da ciekawy efekt końcowy.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
EmmaSS
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 24 Apr 2021, 11:32    Post subject: Reply with quote

Może warto jak już robicie generalny remont skorzystać z pomocy, porad specjalistów? Ja mam większe biuro więc i dużo możliwości, a ktoś kto się na tym zna może coś ciekawego zaproponować. Zobaczcie sobie tak może firmę https://mikomaxsmartoffice.com/pl/scianki-dzialowe-biurowe-skuteczny-sposob-na-prywatnosc-i-cisze-w-biurze/ i ich propozycje. Ścianki działowe, specjalne kabiny do biur, to na pewno bardzo dobry pomysł na prywatność, ciszę w biurze i to co teraz najważniejsze - izolacje.
Back to top
tigerr
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 26 Apr 2021, 14:57    Post subject: Reply with quote

W sumie to i jest zawsze jakieś rozwiązanie aby mieć urządzone biuro bardzo praktycznie i nowoczesne. Ale jeśli chodzi o urządzenie biura w domu to już sami musimy o to zadbać. A że w internecie można znaleźć wiele bardzo przydatnych wskazówek to i takie urządzanie pójdzie nam znacznie szybciej. I tak na ten przykład tutaj https://costway.pl/_blog/4-Domowy_gabinet_-_jak_urzadzic_biuro_w_domu.html możemy bardzo wiele na ten temat się dowiedzieć.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce