|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
arvena uzależniony

|
Posted: Mon 25 Nov 2019, 12:10 Post subject: |
|
|
| Sama jestem alergikiem i mam dziecko z alergią więc wiem jak postępować w takim przypadku, poza dietą i lekami bardzo ważne są też odpowiednie kosmetyki dla alergików https://www.ekodrogeria.pl/89-alergia , takie które łagodzą podrażnienia wywołane alergią i takie które nie uczulają |
|
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Wed 27 Nov 2019, 15:08 Post subject: |
|
|
| U małych dzieci należałoby zacząć od zmiany mleka. Bebilon pepti albo Bebilon Alerlac to produkty przeznaczone do stosowania u dzieci z alergią na białko pokarmowe. Może je kupić bez problemu w każdej aptece DOZ. Ceny mają bardzo atrakcyjne. Sprawdźcie sami. |
|
| Back to top |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Posted: Sat 21 Dec 2019, 16:18 Post subject: |
|
|
| Mój synek też alergik, dużo fajnych kosmetykow znalazłam w DOZ https://www.doz.pl/apteka/k4548-Pielegnacja mają bardzo dużo dermokosmetyków w dobrych cenach, jest w czym wybierać. |
|
| Back to top |
|
 |
dubaja kandydat

|
Posted: Fri 27 Dec 2019, 9:26 Post subject: |
|
|
| u nas od alergii pokarmowe sie zaczęło, potem poszło w atopowe zapalenie skóry, to już dolegliwosć która zostaje na zawze, ale na szczęście przy pomocy dobrych kosmetyków, możn doprowadzić skórę do dobrego stanu, bardzo dobrze nam ię sprawdziły kosmetyki z serii atoperal, krochmal i pianka do mycia to moi ulubieńcy |
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Tue 4 Feb 2020, 10:44 Post subject: |
|
|
| Niestety czasem zdarza się alergia u niemowlaka. Ja np miałam problem nie z kosmetykami ale z mlekiem modyfikowanym. Prawie każde mleko powodowało jakie ś problemy z brzuszkiem u synka. dopiero jak trafiliśmy na mleko Hipp dla wrażliwych brzuszków to problem się skończył. Hipp ma też bardzo fajną serię mleka bio. Też kupujemy bo jest bardzo dobre. |
|
| Back to top |
|
 |
bret06 kandydat

|
Posted: Mon 30 Mar 2020, 11:53 Post subject: |
|
|
Dla alergików trzeba wybrać odpowiednią kołdrę. Wełna dzięki strukturze włosia, powoduje, że kurz nie dostaje się do wnętrza pościeli, stanowi ona naturalną ochronę przed rozwojem roztoczy. _________________ kołdry wełniane producent |
|
| Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Thu 16 Apr 2020, 11:19 Post subject: |
|
|
| dla alergików najważniejsze jest zdrowe żywienie, dziecku trzeba dawać ekologiczne kaszki dla niemowląt, świeże owoce i warzywa, a zrezygnować z przetworzonej żywności, słodyczy i tłustych potraw |
|
| Back to top |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Posted: Wed 20 May 2020, 12:11 Post subject: |
|
|
| Jeśli Twoje dziecko ma problemy ze spożywaniem posiłków to może czas pomyśleć o nutridrinkach? Poczytaj więcej o Frebini: https://zywieniemaznaczenie.pl/frebini-dla-dzieci/. Ja kupuję je w aptekach DOZ i jestem bardzo zadowolona. |
|
| Back to top |
|
 |
Faernoman498 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce