|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aneta Szkodzińska kandydat

|
Wysłany: Wto 9 Mar 2021, 14:52 Temat postu: Remont |
|
|
Siemka, remontujemy z moja przyjaciółką jej kawalerkę i poszukujemy nowoczesnych rozwiązań, jak funkcjonalnie urządzić takie małe wnętrze. Czy macie może jakieś tipy, którymi chcielibyście się z nami podzielić? Czytamy wiele artykułów w Internecie na ten temat, ale jakbyśmy mogli oprzeć swoją wiedze na Waszych doświadczeniach, byłoby super! |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2021, 14:29 Temat postu: |
|
|
Mogę wam polecić naprawdę bardzo dobrego bloga, na którego trafiłem w Internecie przez zupełny przypadek: http://projektydompasja.com.pl/. Poruszają tam tematykę, stricte związaną z remontami i aranżacją wnętrz. Na pewno sporo na tym skorzystacie, także jak najbardziej polecam zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2021, 14:30 Temat postu: |
|
|
Mogę wam polecić naprawdę bardzo dobrego bloga, na którego trafiłem w Internecie przez zupełny przypadek: http://projektydompasja.com.pl/. Poruszają tam tematykę, stricte związaną z remontami i aranżacją wnętrz. Na pewno sporo na tym skorzystacie, także jak najbardziej polecam zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2021, 14:30 Temat postu: |
|
|
Mogę wam polecić naprawdę bardzo dobrego bloga, na którego trafiłem w Internecie przez zupełny przypadek: http://projektydompasja.com.pl/. Poruszają tam tematykę, stricte związaną z remontami i aranżacją wnętrz. Na pewno sporo na tym skorzystacie, także jak najbardziej polecam zajrzeć . |
|
Powrót do góry |
|
 |
daphney.nicolas początkujący

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2021, 14:31 Temat postu: |
|
|
Podczas większego remontu, nieunikniony jest wybór dobrej zaprawy tynkarskiej. Znajomość podłoża, czyli materiału, z którego jest wykonany mur, oraz rodzaju zaprawy zastosowanej na spoiny decydują o doborze zaprawy tynkarskiej i późniejszej trwałości tynku. Obowiązującą zasadą sztuki budowlanej jest stosowanie materiałów tynkarskich słabszych od podłoża, na które są nakładane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|