Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Wto 26 Sty 2021, 8:43 Temat postu: Wycena nieruchomości |
|
|
Wycena nieruchomości Śląsk - szukam rzetelnej firmy, która wykona operat szacunkowy. Jaką możecie mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekpl kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Lut 2021, 11:58 Temat postu: |
|
|
Z żoną sami trafiliśmy na kilka nie najlepszych firm, na szczęście nasi znajomi polecili nam taką, z której sami korzystali. Polecam Gero Nieruchomości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pon 8 Mar 2021, 18:48 Temat postu: |
|
|
W sumie sama wycena naszych nieruchomości jest niezwykle ważna i ja jestem zdania, że warto ją zrobić. Tak samo jak ja sprzedawałam moje mieszkanie to wtedy firma https://kupujemym.pl/ nie dość, że skupiła tą nieruchomość to jeszcze wycenę dostarczyła mi w bardzo krótkim terminie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tetrys87 początkujący

|
Wysłany: Czw 18 Mar 2021, 11:23 Temat postu: |
|
|
Możesz skorzystać z firmy Evertis - działają na terenie wielkopolski, ale na pewno Ci pomogą. Wycenę nieruchomości w Szamotułach ogarnęli mi bez problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tigerr bywalec

|
Wysłany: Pią 28 Maj 2021, 15:26 Temat postu: |
|
|
A ja uważam, że wycena nieruchomości to bardzo przydatna sprawa. Bo jednak dzięki temu możemy dowiedzieć się ile mniej więcej warta jest dana nieruchomość. Ale i tak moja koleżanka ma problemy ze sprzedażą swojego mieszkania bo lokatorzy nie chcą się wyprowadzić. Więc zastanawia się czy skup nieruchomości z problemami jest możliwy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bota6 bywalec

|
Wysłany: Pon 31 Maj 2021, 11:23 Temat postu: |
|
|
Potrzebujesz dobrego mieszkania w Warszawie, które będzie odpowiadało Twoim gustom, a przede wszystkim spełni wszystkie potrzeby i oczekiwania zarazem? Warto zatem pomyśleć o dobrych deweloperach, którzy w stu procentach będą odpowiadać Twoim oczekiwaniom, a jednocześnie stawiają na jakość i wysokie dopasowanie do potrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Czw 4 Lis 2021, 15:50 Temat postu: |
|
|
Zakup mieszkania oczywiście nie jest łatwą decyzją. Dlatego warto poważnie przemyśleć różne możliwości. Co powiecie na przykład na nowe mieszkania puławy: https://zagieldom.pl/niwa ? Moim zdaniem będzie to bardzo dobry wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Wto 16 Lis 2021, 21:58 Temat postu: |
|
|
Nie wiedziałam, że sprzedaż nieruchomości przewłaszczonej na zabezpieczenie jest możliwa. Jak się okazuje - firma GRB Nieruchomości jest w stanie pomóc osobom w takiej sytuacji, ale ich oferta jest znacznie szersza. Ze względu na ich doświadczenie i dobre opinie można śmiało im zaufać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Wto 19 Lip 2022, 19:16 Temat postu: |
|
|
Polecam wam sprawdzić na oferty na działki na mazurach Myślę, że oferta was zainteresuje bo to bardzo atrakcyjna lokalizacja piękne działki w spokojnej okolicy. Sprawdźcie i dokładniej się z tym zapoznajcie bo ta firma ma wiele do zaoferowania |
|
Powrót do góry |
|
 |
|