Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nowoczesny dom z drewna
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 14 Gru 2020, 7:45    Temat postu: Nowoczesny dom z drewna Odpowiedz z cytatem

Bardzo podobają mi się nowoczesne domy z drewna. Co o nich sądzicie? Warto zdecydować się na projekt tego typu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oliwia.pie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 14 Gru 2020, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dom z bali to świetna sprawa. Warto pokusić się o kupno. Jak juz bęzie dom to w koło ogród przydomowy, a w nim może stanąć palenisko ogrodowe, które można kupić tutaj: https://grillomaniak.pl/pl/6-paleniska-ogrodowe W chłodne wieczory można rozpalić ogień i ogrzać się. Szczerze polecam!wykrzyknik
Powrót do góry
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 8 Kwi 2022, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Posyłam ciekawy i inspirujący artykuł o drewnianych domach https://www.enen.pl/najlepszy-styl-dla-drewnianych-domow/
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli dom z drewna, to i podłogi powinny być drewniane, prawda? uśmiech Najlepiej chyba sprawdzają się parkiety uśmiech parkietypetlak.pl - tutaj mają bardzo ciekawą, kompleksową ofertę. Można liczyć na ich bogate doświadczene, oraz to, że dają gwarancję najwyższej jakości produktów,usług i obsługi. Posiadaja certyfikat firmy godnej zaufania, jest dodatkowym atutem i plusem uśmiech
Powrót do góry
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mój styl, nie są zbyt nowoczesne moim zdaniem
Powrót do góry
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 28 Paź 2022, 11:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będąc na etapie poszukiwań profesjonalnej pomocy w zakresie stworzenia wyjątkowych schodów drewnianych, które będą nowoczesne i jednocześnie idealnie dopasowane pod konkretne potrzeby i przestrzeń jaką dysponujecie to możecie skontaktować się z https://ekskluzywne-schodydrewniane.pl/u których można również wykonać je w wersji kręconej u których będziecie mogli liczyć na pełne wsparcie i jednocześnie najwyższy standard wykonania. Pozdrawiam i mam nadzieję, że podzielicie się także swoimi spostrzeżeniami jak to wszystko się udało.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 9 Gru 2022, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie, jeśli szukacie dobrego tartaku, to ja mam Wam do polecenia ten, z którego my zamawiamy drewno podczas budowy, chodzi o https://tartakmirotki.pl świetne ceny
Powrót do góry
Laralla
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 11 Gru 2022, 17:02    Temat postu: Nowoczesny dom z drewna Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od twoich preferencji! Moja przyjaciółka zakupiła działkę w okolicach Krakowa za pośrednictwem biura nieruchomości abcdom. Jest zachwycona z obsługi i pomocy w wyborze odpowiedniej lokalizacji idealnej pod budowę tego typu nieruchomości, o jakim wspominasz!
Powrót do góry
Ona_90
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 24 Gru 2022, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, że domy z drewna są piękne. Niestety, kiedy ja je przeglądałam, nie znalazłam, niczego co odpowiadałoby potrzebom moim i mojej rodziny. Na szczęście projektów domów, nowoczesnych i funkcjonalnych jest naprawdę mnóstwo i w końcu trafiłam na firmę, która idealnie dopasowało wszystko do potrzeb rodziny takiej jak moja. W firmie Archon znalazłam projekt domu pod brzoskwinią i to właśnie w nim, jeśli wszystko pójdzie, zgodnie z planem zamieszkamy na jesień przyszłego roku. oczko
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 20 Cze 2023, 7:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukasz produktów z drewna, to myślę że oferta przygotowana przez firmę https://www.ohana24.pl/ zainteresuje cię równie mocno, jak mnie. To właśnie u nich znajdziesz dobrej jakości kijki z drewna, które można wykorzystać na wiele sposobow.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: