|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ola.cz01 kandydat

|
Posted: Fri 11 Dec 2020, 16:26 Post subject: Badania usg |
|
|
| Cześć, w jakiej placówce wykonam tanio i sprawnie badania usg 3d kraków? |
|
| Back to top |
|
 |
seweryn kandydat

|
Posted: Wed 16 Dec 2020, 16:02 Post subject: |
|
|
| Ja swego czasu miałem wykonywane usg układu moczowego w szpitalu Mazovia. Mam takie różne problemy związane ze strefą intymną, ale na szczęście jestem w dobrych rękach także jestem spokojny. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Mon 28 Dec 2020, 9:41 Post subject: |
|
|
| Jak szukałam gabinetu usg natknęłam się na na https://www.gabinetusg.com.pl/ wykonują szereg specjalistycznych badań i co ważne terminy nie są tak odległe. Ja napewno umówię na wykonanie usg piersi jakiś czas temu wyczułam małego guza i muszę to przebadać bo nie wytrzymam w niepewności |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce