Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie zabiegi po 40?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Karina26
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 9 Aug 2020, 18:20    Post subject: Jakie zabiegi po 40? Reply with quote

Jakie zabiegi będą stanowiły dobre rozwiązanie po 40?
Możecie coś podpowiedzieć? Co sprawdziło się u was?
Back to top
View user's profile Send private message
welonowa89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 9 Aug 2020, 19:10    Post subject: Reply with quote

Jest trochę takich zabiegów, które warto wziąć pod uwagę.
Tutaj https://saywowclinic.pl/top-5-zabiegow-ktore-pokocha-skora-kobiety-40/ widziałam nawet ciekawy artykuł.
Masz tam opisanych takich zabiegów.
Moim zdaniem jest to coś, co warto sobie dokładniej sprawdzić.
Back to top
Wafelka
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 21 Aug 2020, 10:18    Post subject: Reply with quote

Hmmm najlepiej chyba skonsultować to ze specjalistą co będzie dla nas najlepsze bo każdy organizm jest inny. Na pewno depilacja laserowa bez względu na wiek to dobra opcja uśmiech ja robiłam i nie zaluje, tylko warto się dowiedzieć jak to jest z lekami przy tego typu zabiegach https://klinikamiracki.pl/czy-mozna-zrobic-depilacje-laserowa-podczas-brania-antybiotykow/
Back to top
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 25 Sep 2020, 6:09    Post subject: Reply with quote

Wszystko zależy od kondycji twojej skóry i tego co chcesz osiągnąć. Najlepiej idź do sprawdzonego gabinetu kosmetycznego i tam dokładnie cię obejrzą i coś zaproponują. Ja chodzę do gabinetu JoKo w Starogardzie Gdańskim - http://kosmetyczkastarogardjoko.pl/ i tam zawsze mogę liczyć na profesjonalną ocenę mojej skóry i propozycję zabiegów dopasowaną do moich potrzeb. Ostatnio korzystałam u nich z zabiegu Hifu, który oparty jest na wykorzystaniu fal ultradźwiękowych o wysokim natężeniu, co wpływa korzystnie na odbudowę włókien kolagenowych. Zabieg jest nieinwazyjny, a więc bezpieczny, a efekt naprawdę rewelacyjny.
Back to top
wilow154
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 28 Sep 2020, 21:13    Post subject: Zabiegi Reply with quote

ja uważam, że to specjalista powinien ocenić, gdy sama szłam na pierwszą wizytę w klinice medycyny estetycznej to lek. Marcin Wolfinger ocenił stan mojej skóry i dopiero wytłumaczył mi na co powinnam się zdecydować.
Back to top
eRzecznik Dermedik
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 18 Feb 2023, 12:03    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie warto wybrać dobrą i sprawdzoną klinikę medycyny estetycznej w której zabieg zostanie wykonany bezpiecznie i co najważniejsze z zadowalającym efektem końcowym. Zapraszamy najpierw na naszą stronę kliniki Dermedik https://dermedik.pl/mezoterapia-iglowa-biomimetyczna/ ponieważ również jesteśmy w stanie wykonać zabieg mezoterapii igłowej, który przede wszystkim przynosi zadowalające efekty jędrności i poprawy nawilżenia. Przede wszystkim duża wiedza i profesjonalne podejście do potrzeb klienta. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie!
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 20 Feb 2023, 11:36    Post subject: Reply with quote

Jakie macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej?

dostęp doszpikowy
Back to top
Mimi Moore
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 28 Feb 2023, 9:14    Post subject: Reply with quote

1. Ćwiczenia aerobowe i ćwiczenia siłowe – mogą one pomóc w utrzymaniu zdrowia i wyglądu skóry.

2. Pielęgnacja skóry – regularne stosowanie kremów i serum z filtrem UV, aby chronić skórę przed szkodliwymi promieniami słonecznymi oraz kosmetyków do jej nawilżania.

3. Zabiegi anti-aging – takie jak mezoterapia, peelingi chemiczne i laserowe, aby zmniejszyć widoczność zmarszczek i poprawić jędrność skóry.

4. Odpowiednia dieta – jedz dużo warzyw i owoców, aby dostarczyć skórze witamin i minerałów.

5. Suplementacja – odpowiednie suplementy mogą pomóc w utrzymaniu zdrowia skóry i zapobiegać jej starzeniu się.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce