Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
makielkaaa początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Lip 2018, 8:29 Temat postu: Wybór pralki |
|
|
Cześć. Jak w temacie - jaką lodówkę warto teraz kupić? Czy uważacie, że coś z tego rankingu będzie ok https://torian.pl/ ? _________________ Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
8osiemnas początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Pią 29 Lis 2019, 11:15 Temat postu: |
|
|
Polecam electroluxa model 600 perfect care. Mam ją u siebie w domu i jestem zadowolona. Wygodną opcją jest autmatyczne dopasowywanie czasu prania do wielkości ładunku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Pią 10 Sty 2020, 17:25 Temat postu: |
|
|
Czy może ktoś z Was zna się na urządzeniach pralniczych półprzemysłowych https://www.lodo.pl/ ? Znalazłam taki profesjonalny sprzęt w sklepie LODO, problem w tym, że się zupełnie na tym nie znam i nie wiem co powinnam wybrać. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Nie wiem czym powinnam się kierować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bota6 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Czw 23 Sty 2020, 23:07 Temat postu: |
|
|
walentynka twój model electolux ma tę funkcję pary? chcę niedługo wymienić pralke i się zastanawiam czy brać tą z parą czy nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Czw 30 Kwi 2020, 12:36 Temat postu: |
|
|
adunia44 napisał: | walentynka twój model electolux ma tę funkcję pary? chcę niedługo wymienić pralke i się zastanawiam czy brać tą z parą czy nie. |
Tak to jest ta pralka z parą. Super opcja, naprawdę. Nigdy nie lubiłam prasować, a teraz przynajmniej nie muszę tego robić bo ubrania się wcale nie gniotą w praniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
porcelanowa gaduła

|
Wysłany: Sob 30 Maj 2020, 10:13 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, poczytajcie też o suszarkach do ubrań od electroluxa. Też z tej serii perfect care, są naprawdę super bo używają niższej temperatury niż suszarki innych marek. Dzięki temu nie niszczą ubrań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodkoslona uzależniony

|
Wysłany: Pią 31 Lip 2020, 10:44 Temat postu: |
|
|
Dwa tygodnie zamówiłam właśnie pralkę electroluxa z serii perfect care. Wybrałam ładowaną od góry, bęben na 6 kg. Fajnie dopiera ubrania, nie gniecie ich, no i super pachną po praniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MłodaDama kandydat

|
Wysłany: Pon 3 Sie 2020, 11:55 Temat postu: |
|
|
Ja bym kupiła odrazu z suszarką. Ogromna oszczędność czasu i energii... _________________ pisanie prac zaliczeniowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
|