|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Nie 5 Kwi 2020, 9:58 Temat postu: Sposoby powiększania ust |
|
|
Jakie znacie obecnie skuteczne sposoby powiększania ust?
Szukam czegoś bardziej trwałego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Figazmakiem kandydat

|
Wysłany: Nie 5 Kwi 2020, 15:13 Temat postu: |
|
|
w sensie operacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2020, 9:07 Temat postu: Re: Sposoby powiększania ust |
|
|
berka napisał: | Jakie znacie obecnie skuteczne sposoby powiększania ust?
Szukam czegoś bardziej trwałego  |
Ano właśnie... Pytasz się o operacje? Z tego co wiem to są takie metody jednak sama nie wiem czy bym się zdecydowała na powiększanie operacyjne bo obawiałabym sie kiepskiego rezultatu. Poza tym jeśli efekt Ci sie nie spodoba to nie masz za bardzo co z tym zrobić. W przypadku powiększania kwasem hialuronowym efekt jest bezpieczniejszy:
http://medison.info.pl/poznaj-nowe-sposoby-powiekszania-ust/
Możesz sobie dokłdać kwasu ile chcesz oraz stopniować efekt powiększenia ust. Poza tym jest to bezpieczna oraz naturalnie wystepująca w organizmie substancja tak wiec sobie tym na pewno nie zaszkodzisz. _________________ Przyszła panna młoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wikitiki kandydat

|
Wysłany: Sob 11 Kwi 2020, 16:53 Temat postu: |
|
|
Widziałam kiedyś taki śmieszny filmik z Kasią Nosowską jak sobie szminka powiększała boki zrywac.
Ale tak serio, to faktycznie jeśli to ma być coś na dłużej, to najlepiej operacja i to w jakiejś dobrej klinice, żeby potem miec efekt naturalny a nie jakąś sztuczność.
Poczytaj sobie tutaj https://lipoline.pl/k/zabiegi/rozwiaz-problem/male-usta/
o różnych opcjach na male usta, fajne info wiedzowo. _________________ Dobrego dnia życzę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Raczejsiedzewdomu kandydat

|
Wysłany: Sob 11 Kwi 2020, 17:19 Temat postu: |
|
|
Wg mnie całkiem fajnie się powiększa usta wykonując odpowiedni makijaż
Robisz sobie wtedy taki specjalny szerszy podkład i malujesz szminką idealnie po nim, ale to muszą być specjalne kosmetyki do tego, tak , żeby to wyglądało naturalnie. Można też makijażem permanentnym to zrobić jak się ma dobrą kosmetyczkę albo operacja: kolagen, kwas hialuronowy itd. Na https://saywowclinic.pl/powiekszanie-ust/ masz parę takich opcji opisanych. Moja znajoma sobie robiła powiększanie ust ostatnio i super to wygląda, jakbym miała małe (ale akurat nie mam) to sama bym się skusiła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|