Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tłumaczenie techniczne angielski

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dolar11
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 19 Dec 2019, 12:06    Post subject: tłumaczenie techniczne angielski Reply with quote

Muszę zlecić komuś przetłumaczenie z angielskiego kilku tekstów typowo technicznych. Zastanawiam się nad tłumaczenie techniczne poznań. Czy ktoś z was może ich kojarzy? A może macie kogoś innego do polecenia? Zależy mi żeby wszystko załatwić przez internet w miarę szybko uśmiech.
Back to top
View user's profile Send private message
members2000
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 27 Dec 2019, 15:03    Post subject: Reply with quote

Naprawdę ciężko coś rzetelnego tutaj doradzić. Niemniej jednak mam nadzieję, że sobie poradzisz.
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Sun 29 Dec 2019, 15:31    Post subject: Reply with quote

Ja jeszcze nigdy nie miałam okazji nic tłumaczyć więc wszystko przede mną. Zresztą na ten moment sama uczę się języka angielskiego i mam nadzieję, że kiedyś również będę mogła zostać tłumaczem. Bardzo fajnie nauka mi idzie z materiałów od https://www.jezykiobce.pl/angielski/655-angielski-repetytorium-leksykalno-tematyczne-poziom-a2-b1-ksiazka-audio-cd-9788361828181.html i właśnie na tych pozycjach na ten moment przede wszystkim się opieram.
Back to top
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 29 Jan 2020, 23:11    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o naukę angielskiego to z tego co wiem wielu osobom trudność sprawia tak zwany small talk. Jeśli też do nich należycie, polecam wam zajrzeć tutaj https://lincoln.edu.pl/blog/small-talk-zwroty-ktore-ci-go-ulatwia/ . Z tego artykułu dowiecie się jakie zwroty pomogą wam prowadzić taki small talk o wiele płynniej.
Back to top
diska
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 20 May 2020, 11:52    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o tłumaczenia techniczne czy jakiekolwiek inne to moim zdaniem warto skorzystać z biura tłumaczeń. Co by nie mówić w takim miejscu znajdziesz specjalistów w tym zakresie, którzy z tego typu tekstami mają do czynienia każdego dnia. Pomoc znajdziesz chociażby na stronie https://tlumaczeniowy24.pl/ . Ja często zaglądam na stronę, bo można znaleźć tam wiele przydatnych artykułów właśnie w tym temacie. Naprawdę warto sobie zajrzeć i zapoznać się ze stroną.
Back to top
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 5 Jul 2020, 12:22    Post subject: Reply with quote

my potrzebowalismy tlumaczenie samochodowe i firma https://www.duplikatydowodow.pl/ pomogla nam to ogarnac, naprawde top i uczciwa cena.
Back to top
Nauseatingbx
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 19 Sep 2025, 2:02    Post subject: Reply with quote

Zaczynam szukać kursu angielskiego dla swojej pociechy i natrafiłem na naukę angielskiego dla dzieci. Podoba mi się, że program jest dostosowany do dzieci, a nauka odbywa się przez zabawę, co może być dla nich dużo bardziej angażujące. Zanim się zdecyduję, chciałbym poznać opinie innych rodziców. Ktoś z was korzystał z tego kursu?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce