Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

usługi cateringowe kraków

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dolar11
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 19 Lis 2019, 12:48    Temat postu: usługi cateringowe kraków Odpowiedz z cytatem

Znacie może w Krakowie jakieś dobre firmy cateringowe oferujące catering korporacyjny? Zależy mi przede wszystkim na jakiś fajnie skomponowanych lunchboxach. Kojarzycie może usługi cateringowe kraków?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Klarysynka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 9 Wrz 2020, 10:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w Krakowie korzystałam z posiłków firmy Fitomania - http://fitomania.com.pl/ . Pasowały mi ich dania, bardzo smaczne, dobrze skomponowane i idealnie dopasowane do moich potrzeb. Można u nich wybrać rodzaj diety, a także kaloryczność dań. Przed zamówieniem jest też konsultacja z dietetykiem, a więc nie musisz się na niczym znać, bo dietetyk ci wszystko powie i pomoże dobrać odpowiednie zestawy, zależnie od tego, jaki tryb życia prowadzić i co chcesz osiągnąć.
Powrót do góry
wilow154
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 12 Wrz 2020, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat nie z Krakowa, ale polecam mocno Catering Margaret z wrocławia!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: