Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

konstrukcje wolnostojące

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
CrerralianKOsssdd
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 25 Paź 2019, 8:24    Temat postu: konstrukcje wolnostojące Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam jedno, ale za to zaJEDWABiście ważne pytanie: czy całoroczne domki holenderskie typu https://www.holidaysport.pl/domki-holenderskie/caloroczne/ z punktu widzenia prawa są konstrukcjami wolnostojącymi? Bo jeśli tak, to żeby postawić taki o powierzchni do 35 m2 nie będziemy potrzebować żadnego pozwolenia, co nam sporo ułatwi sprawy mieszkaniowe język
Ktoś ma rozeznanie w tej administracyjnej kwestii?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 11 Lis 2019, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem, że w niektórych przypadkach jest jednak wymagane zezwolenie, a bynajmniej zgłoszenie postawienia takiego domku. Jakby nie było to i tak Ci się opłaca, bo i formalności mnie i ominie Cię wątpliwa przyjemność budowy i oczekiwania na nowe lokum. Dużo się dowiedziałam o zaletach domków holenderskich ze stronki http://www.domki-holenderskie.org/o-firmie-2/ , świetne jest właśnie to, że są dostarczane w całości i bardzo szybko. Można liczyć też na fajne wyposażenie i całkiem funkcjonalny rozkład pomieszczeń. Ach, no i taki domek, nawet całoroczny jest tani, kosztuje tyle co średniej klasy auto z salonu lub nawet mniej.
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 16 Sty 2020, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukacie specjalistów od tworzenia konstrukcji stalowych to polecam Wam ofertę firmy https://www.metaltech.pl/konstrukcje-stalowe/. Jeżeli jestescie zainteresowani ich ofertą to wszelkie informacje znajdziecie na stronie głownej .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: