Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

najkorzystniejsza forma oglądania filmów
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 24 Jun 2019, 13:05    Post subject: najkorzystniejsza forma oglądania filmów Reply with quote

Jak myślicie, gdzie najtaniej jest teraz oglądać filmy? Szukałam w internecie jakichś obliczeń, np które oferty na abonament telewizyjny są najlepsze, jednak nic takiego nie znalazłam.
Back to top
View user's profile Send private message
bartk_volek
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 24 Jun 2019, 21:40    Post subject: Reply with quote

Najlepiej ogląda się filmy w kinie
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 21 Jul 2019, 17:05    Post subject: Reply with quote

No kino na pewno nie jest najtańsze, więc nie wiem skąd taka propozycja. Abonamenty telewizyjne wszystkie są stosunkowo podobne do siebie. Preferuję raczej telewizję internetową, jest taniej i możesz dostosować wygodnie kanały do swoich potrzeb.
Back to top
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 22 Jul 2019, 19:11    Post subject: Reply with quote

Czy taka opcja jest faktycznie najlepsza? No i jak sytuacja wygląda z jakością obrazu? Nie jest on w słabej jakości?
Back to top
Wafelka
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 23 Jul 2019, 13:20    Post subject: Reply with quote

Hmm z tego co zauważyłam to na przykład u nas najlepsza opcja to telewizja poznań - https://www.inea.pl/oferta/dla-ciebie/telewizja Odkąd mamy od nich tv to nie oglądamy praktycznie nigdzie indziej nic bo filmów leci pod dostatkiem na tylu kanałach
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 24 Jul 2019, 19:57    Post subject: Reply with quote

Owszem, moim zdaniem jest to najwygodniejsze. Na jakość naprawdę nie ma co narzekać. Przynajmniej w przypadku https://hejo.tv/ ta telewizja online zawsze posiada bardzo ostry i ładny obraz.
Back to top
jagnaa
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 20 Oct 2019, 18:35    Post subject: Reply with quote

Dla mnie najkorzystniejsza forma oglądania filmów https://www.upc.pl/pakiety/telewizja-internet/ to jest siedzenie wygodnie w domu na kanapie z pilotem w ręku. Oczywiście musi też coś być dobrego do jedzenia i picia, ale to da się wszystko zrobić.
Back to top
kapustkowa
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 10 Dec 2019, 18:06    Post subject: Reply with quote

Ja lubię w każdej formie oglądać filmy, ale chyba jednak taka najbardziej wygodniejsza to jest wielki ekran w kinie. Człowiek ma wrażenie, że wtedy dużo więcej się dzieje i jest w stanie zobaczyć znacznie więcej. Sporo emocji wzbudziła we mnie Ukryta Gra z Billem Pullmanem, naprawdę bardzo dobra produkcja
Back to top
Aniela1
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 12 Apr 2020, 16:06    Post subject: Reply with quote

Wydaje mi się, że najlepiej w telewizji. Sama teraz chcę sobie założyć naziemną telewizję cyfrową dvb-t https://ekspert.ceneo.pl/naziemna-telewizja-cyfrowa-dvb-t . Gdyby ktoś z Was był zainteresowany, to na stronie jest świetnie wytłumaczone jak ją odbierać bez anteny i dekodera. Oczywiście trzeba mieć wówczas nowy telewizor z wbudowanym dekoderem DVB-T. Na stronie podane są również darmowe kanały naziemne, z których można skorzystać.
Back to top
densy
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 10 May 2020, 14:37    Post subject: Reply with quote

Na pewno opłaca się na VoD - https://vod.tvp.pl/ Nie wiem czy mialaś okazję korzystać. Nie są drogie wypożyczenia. A ich strefa ABO jest w ogole darmowa na 2 tygodnie
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce