|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Karina26 uzależniony

|
Posted: Sat 14 Sep 2019, 19:39 Post subject: Ile może kosztować wynajem domku? |
|
|
Ile może kosztować wynajem takiego domku?
Na przykład nad morzem |
|
| Back to top |
|
 |
welonowa89 uzależniony

|
Posted: Sun 15 Sep 2019, 11:35 Post subject: |
|
|
Zależy od wielkości, miejsca i wyposażenia.
Tutaj https://hthouseboats.com/ widziałam takie luksusowe apartamenty nad morzem.
Myślę, że jest tam dosyć fajnie.
Tym bardziej, że po sezonie da się pewnie wynająć taki domek czy apartament nieco taniej niż w sezonie.
A jesienią też jest nad morzem fajny klimat. |
|
| Back to top |
|
 |
Pani_K kandydat

|
Posted: Mon 23 Sep 2019, 12:04 Post subject: Mazury domki letniskowe |
|
|
A ja mogę od siebie polecić tanie noclegi mazury , jak dla mnie bardzie urokliwe niż morze. Dodatkowo mazury domki letniskowe oferują wieele atrakcji i baardzo wysoki standard, a także troche prywatności . To chyba najlepsze domki mazury w jakich byłam. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce