|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| omel33 uzależniony

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Magdziarz początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 8 Sie 2019, 12:51    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Chcecie tylko wynająć czy raczej kupić? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Maryskaw początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 16 Sie 2019, 17:13    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Mi też się marzy piękne mieszkanie na własność, gdzieś w starej kamienicy, ale z klimatem. Może za kilka lat się uda, jak na razie oglądam i się rozeznaje. _________________
 odbiór mieszkania kraków
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Iglas początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 20 Sie 2019, 11:39    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A czy są tu osoby, które mieszkają bądź są w trakcie szukania mieszkania w Poznaniu? Bardzo chciałabym kupić na własność mieszkanie 2 pokojowe Poznań Grunwald https://www.dopoznania.pl/szukaj/nowe-mieszkania-poznan-grunwald. Nie wiem jednak czy lepiej wybierać mieszkanie na parterze, czy u samej góry. Proszę o pomoc i komentarze  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Kasia17_17 kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 29 Sie 2019, 12:41    Temat postu: Agencja nieruchomości mrągowo |   |  
				| 
 |  
				| My z mężem korzystaliśmy z usług biuro nieruchomości mrągowo i jesteśmy bardzo zadowoleni, znaleźli nam mieszkanie dokładnie takie, jak chcieliśmy, w dobrej lokalizacji i niewysokiej cenie. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| skuwka bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 25 Wrz 2019, 15:19    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Już przed ślubem warto znaleźć mieszkanie dla siebie. Deweloper https://vantage-sa.pl/mieszkania-dwupokojowe-we-wroclawiu/ może zaproponować odpowiednie mieszkanie we Wrocławiu. Dwupokojowe  będzie w sam raz, a jest ich sporo na osiedlach. Można popatrzeć na wiele opcji. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| arvena uzależniony

| 

|  Wysłany: Sro 9 Paź 2019, 19:22    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Przed ślubem czy też po to bez znaczenia ale na pewno trzeba się na swoje wyprowadzić, ja jestem właśnie w trakcie załatwiania formalności bo kupiłam mieszkanie na osiedlu Gdańskie Tarasy, to fajne i niedrogie osiedle w dzielnicy Jasień |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| noya bywalec

| 

|  Wysłany: Czw 10 Paź 2019, 16:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zazdroszczę, ale też planuję kupić mieszkanie w Trójmieście ale na osiedlu Modern Tower bo zależy mi na widoku na morze |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Joanne uzależniony

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Juleńka bywalec

| 

|  Wysłany: Czw 24 Paź 2019, 13:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Wedlug mnie warto zakupic taki swoj wymarzony dom.Obecnie nie ma co sie bac takich zakupow - dzieki pomocy odpowiedniego biura jak np SDP Nieruchomosci  https://sdp-nieruchomosci.pl/ dobiorą Ci odpowiednie lokum. Ich agenci są bardzo wykwalifikowani i obyci w tym temacie , mnie bardzo pomogla p.Przybyl  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach