|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| kajtek102 kandydat

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Garry kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 20 Lip 2019, 13:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A ja sam sobie gotuje i z racji, że nie lubię ścisku i że cenię sobie przestrzeń, ćwiczę we własnych 4 kątach  Kupiłem troszkę sprzętu i była to najlepsza decyzja z możliwych. Zdziwiło mnie to, że za niecałe 3 tys. można kupić bramę taką jak w sklepie https://kelton.pl/pol_m_SPRZET-SILOWY_BRAMY-NA-SILOWNIE-497.html . Wykonuje na niej 80% moich wszystkich ćwiczeń  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| jjusti18 maniak

| 

|  Wysłany: Wto 23 Lip 2019, 18:31    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| U mnie dotychczas był problem z odżywianiem się i to się przyczyniło do mojej nadwagi. Jadanie o różnych porach i praktycznie cokolwiek, bez większego zastanowienia. Moja znajoma zasugerowała mi, żeby przejrzeć sobie firmy cateringowe https://dietly.pl/catering-dietetyczny/rudaslaska i zdecydować się na dietę pudełkową. Po większej analizie uważam, że jest to dobre rozwiązanie i początek czegoś nowego. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| agus123 kandydat

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kane11 początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 2 Sie 2019, 7:03    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Co polecacie na odchudzanie? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| wercia5 kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 6 Sie 2019, 9:56    Temat postu: poradnia dietetyczna |   |  
				| 
 |  
				| Tez miałam problem ze schudnięciem, ślub za 5 miesięcy a przez chorobę mojej mamy zajadałam stres i przytyłam 6 kilo, zaczęłam bać się że w wkrótce nie zmieszczę się w suknie ślubną. Udałam się więc do poradnia dietetyczna poznań i tam Pani dietetyk opracowała mi szybką dietę i ćwiczenia teraz schudłam już 7 kilo ! Jestem bardzo zadowolona. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| westeroswinterfell maniak

| 

|  Wysłany: Pią 23 Sie 2019, 9:29    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Będąc w temacie odchudzania, myślę, że możecie zajrzeć na tę stronę : https://osmelhores-suplementos.com.br  a z pewnością dowiecie sie czegoś nowego na temat diety i zdrowego odżywiania. Sądzę, że zainteresuje was tam kilka  poruszonych tematów  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Weronika2405 kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 27 Sie 2019, 15:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Za 6 miesięcy ślub, a ja mam trochę kilogramów za dużo, więc stwierdziłam, że spróbuję dieta pudełkowa Poznań. Wiem, że teraz mega popularne i wydaje się, że mocno rozdmuchane przez influencerki itd, ale naprawdę widzę lekką poprawę w wyglądzie. catering dietetyczny Poznań to wcale nie był taki głupi pomysł  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Frania25 maniak

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| westeroswinterfell maniak

| 

|  Wysłany: Pią 30 Sie 2019, 19:58    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  Super pomysły |  |