|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kaninka kandydat

|
Posted: Wed 19 Jun 2019, 12:32 Post subject: |
|
|
Na pewno z pompą, czyli hucznie Moja znajoma jak zrobiła wesele w Osadzie Augustów, to chyba pół warszawy wiedziało, ponadto, personel naprawdę się popisał i pomógł postroić salę, znaleźć dobrego fotografa i odpowiednio ustawić stoły aby wszyscy się zmieścili  |
|
| Back to top |
|
 |
Weronika321 początkujący

|
Posted: Tue 25 Jun 2019, 21:41 Post subject: |
|
|
| Niestety ale niektórych rzeczy nie da się przewidzieć. Możesz za to wybrać odpowiednią salę catering, fotografa. W okolicach trójmiasta polecam wynająć ten dworek na wesele: http://www.rajskagora.pl/wesela Bardzo ładna, duża sala. Polecam! |
|
| Back to top |
|
 |
natalka25 początkujący

|
Posted: Thu 27 Jun 2019, 16:01 Post subject: |
|
|
| Mój ślub z początku planowałam sama, jednak po namyśle zdecydowałam się na pomoc profesjonalnego wedding planera Pracowni Artis i przyznam, ze efekty przerosły moje oczekiwania, było CUDNIE |
|
| Back to top |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Posted: Sun 30 Jun 2019, 21:58 Post subject: |
|
|
| Idealnie nigdy nie będzie - tak mi się wydaje, zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony. Ale podstawa to dobra organizacja i sprawdzanie uslugodawców. Jak usłyszałam jak tą parę wystawiono w dniu wesela https://whereisjuli.com/slub-na-zanzibarze-dorota-katende-vanilla-house/ to się zdziwiłam że mozna w ogóle tak bardzo wstydu nie mieć |
|
| Back to top |
|
 |
Besta111 początkujący

|
Posted: Sun 30 Jun 2019, 22:05 Post subject: |
|
|
Witam. Chciałbym się was zapytać, gdzie najlepiej zorganizować wesle w okolicach Krakowa? Z góry dzieki za pomysły. Pozdrawiam was i miłego dnia zycze. _________________ ćwiczenie mięśni kegla |
|
| Back to top |
|
 |
Judy52 kandydat

|
Posted: Tue 9 Jul 2019, 9:19 Post subject: |
|
|
Ja wpadłam na szalony pomysł i chciałam mieć ślub w lesie <3 niestety nie wyszło, więc przystroiłam salę weselną choinkami ze sklepu choinki sztuczne jak żywe wyszło magicznie!  |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Tue 16 Jul 2019, 9:33 Post subject: |
|
|
Polecam pokaz fajerwerków:
https://www.pirosklep.pl/36-pokaz-sztucznych-ogni-na-weselu
Ale nie z ekipą bo na pewno Was mocno skoszą ale samodzielnie zamówcie sobie fajerwerki. Będzie o wiele taniej i na miejscu na pewno znajdzie się osoba, która zechce się w taki sposób pobawić....
No i polecam zastanowić się nad tym czy możecie puszczać fajerweki na miejscu swojego wesela.na pewno będzie to możliwe jeśli wesele jest organizowane w budynku na przedmieściach. |
|
| Back to top |
|
 |
kajtek102 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Trixie początkujący

|
Posted: Mon 26 Aug 2019, 14:28 Post subject: |
|
|
Pamiętam, że w trakcie moich przygotowań do ślubu nic nie marzyło mi się bardziej niż delikatna, stylowa girlanda świetlna... niestety, nie przeszedł pomysł - a szkoda dziś bym się na 100% zdecydowała. _________________ Gadżety weselne to moja specjalność - zapraszam do zadawania pytań!  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce