Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak zorganizować wesele, żeby było idealne?
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kaninka
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 19 Jun 2019, 12:32    Post subject: Reply with quote

Na pewno z pompą, czyli hucznie uśmiech Moja znajoma jak zrobiła wesele w Osadzie Augustów, to chyba pół warszawy wiedziało, ponadto, personel naprawdę się popisał i pomógł postroić salę, znaleźć dobrego fotografa i odpowiednio ustawić stoły aby wszyscy się zmieścili uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
Weronika321
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 25 Jun 2019, 21:41    Post subject: Reply with quote

Niestety ale niektórych rzeczy nie da się przewidzieć. Możesz za to wybrać odpowiednią salę catering, fotografa. W okolicach trójmiasta polecam wynająć ten dworek na wesele: http://www.rajskagora.pl/wesela Bardzo ładna, duża sala. Polecam!
Back to top
natalka25
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 27 Jun 2019, 16:01    Post subject: Reply with quote

Mój ślub z początku planowałam sama, jednak po namyśle zdecydowałam się na pomoc profesjonalnego wedding planera Pracowni Artis i przyznam, ze efekty przerosły moje oczekiwania, było CUDNIE
Back to top
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 30 Jun 2019, 21:58    Post subject: Reply with quote

Idealnie nigdy nie będzie - tak mi się wydaje, zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony. Ale podstawa to dobra organizacja i sprawdzanie uslugodawców. Jak usłyszałam jak tą parę wystawiono w dniu wesela https://whereisjuli.com/slub-na-zanzibarze-dorota-katende-vanilla-house/ to się zdziwiłam że mozna w ogóle tak bardzo wstydu nie mieć
Back to top
Besta111
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 30 Jun 2019, 22:05    Post subject: Reply with quote

Witam. Chciałbym się was zapytać, gdzie najlepiej zorganizować wesle w okolicach Krakowa? Z góry dzieki za pomysły. Pozdrawiam was i miłego dnia zycze.
Judy52
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 9 Jul 2019, 9:19    Post subject: Reply with quote

Ja wpadłam na szalony pomysł i chciałam mieć ślub w lesie <3 niestety nie wyszło, więc przystroiłam salę weselną choinkami ze sklepu choinki sztuczne jak żywe wyszło magicznie! lol
Back to top
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 16 Jul 2019, 9:33    Post subject: Reply with quote

Polecam pokaz fajerwerków:
https://www.pirosklep.pl/36-pokaz-sztucznych-ogni-na-weselu

Ale nie z ekipą bo na pewno Was mocno skoszą ale samodzielnie zamówcie sobie fajerwerki. Będzie o wiele taniej i na miejscu na pewno znajdzie się osoba, która zechce się w taki sposób pobawić....

No i polecam zastanowić się nad tym czy możecie puszczać fajerweki na miejscu swojego wesela.na pewno będzie to możliwe jeśli wesele jest organizowane w budynku na przedmieściach.
Back to top
kajtek102
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 16 Jul 2019, 14:24    Post subject: Reply with quote

Postaraj się o wyjątkowe miejsce Very Happy. Ostatnio popularne są wesela na zewnątrz, więc może właśnie wesele w plenerze warszawa? Na pewno byłby niezapomniany klimat. Rzuć okiem tutaj: https://www.warsawpoloclub.pl/
Back to top
Trixie
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 26 Aug 2019, 14:28    Post subject: Reply with quote

Pamiętam, że w trakcie moich przygotowań do ślubu nic nie marzyło mi się bardziej niż delikatna, stylowa girlanda świetlna... niestety, nie przeszedł pomysł - a szkoda smutny dziś bym się na 100% zdecydowała.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce