Znany wszystkim babom problem to suche włosy
Polecam Wam robić maseczki z oleju kokosowego na noc.. działa jak nic innego włosy naoliwione i piękne! Ja dodaję jeszcze czasami do takiej mieszanki sok z limonki i sproszkowaną kofeinę, która pobudza włosy do wzrostu
działa rewelacyjnie -> http://kofeina-sklep.pl/14-kofeina ale chyba można też kupic w zwykłych tabletkach. To jest mega power maska o włosy zimą trzeba dbać podwójnie! moje błyszczały na ślubie _________________ Szczęśliwa żona, a już wkrótce mama! Z pasją do gotowania, podróży i sztuki kung fu! ;*
Ja osobiście uważam, że przed w sytuacji wystąpienia problemów z włosami czy skórą głowy warto jest wcześniej skonsultować się z trychologiem. Gdyby ktoś był z Warszawy to polecam panią z Miraflores - bardzo mi pomogła przed ślubem, dzięki czemu później mogłam się cieszyć pięknymi i zdrowymi włosami _________________ Pasjonatka wszystkiego co związane z modą i urodą