|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
rozza gaduła

|
Posted: Mon 8 Aug 2016, 13:14 Post subject: Schody kręcone |
|
|
Chętnie dowiem się czegoś na temat tego rodzaju schodów od ludzi, którzy zdecydowali się na ich zamontowanie.
Czy polecacie? |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Mon 8 Aug 2016, 14:25 Post subject: |
|
|
Ja jakiś czas temu zakończyłam generalny remont w domu i zafundowałam sobie włąśnie takie schody. Zastąpiły stare schody drewniane, które miały już może z 30 lat ( dom odziedziczyliśmy po rodzicach). I już nie mogłam sie na nie patrzeć
Obecne schody dobrze się spisują, zajmują niewiele miejsca i jedynie na początku byl problem aby się do nich przyzwyczaić. Generalnie jestem zadowolona i na pewno nie zamieniłabym ich na inne. Schody zamawiałam w firmie Otoschody;
http://otoschody.pl/schody-okraglekrecone,5,3.html - na tej stronie jest galeria ich schodów.
Mam u siebie bardzo podobne do tych:
 |
|
| Back to top |
|
 |
AnnMa kandydat

|
Posted: Tue 28 May 2019, 10:40 Post subject: |
|
|
Też wybrałam kręcone schody wewnętrzne legnica, nie chciałam zabierać przestrzeni w salonie i to było jedyne wyjście. Wyglądają bardzo ładnie, jednak nie są wygodne ale można się przyzwyczaić. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce