|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
gaga22 początkujący

|
Posted: Thu 16 May 2019, 10:22 Post subject: My precious! |
|
|
Jako żona z 12-letnim "stażem" mam tylko jedno słowo: biżuteria.
Taki podarunek dla każdej kobiety stanowi potwierdzenie, że łączy Was wyjątkowa relacja. Osobiście polecam bransoletki, teraz na czasie są zwłaszcza srebrne. Na https://lian-art.pl/bizuteria-srebrna/bransoletki-srebrne mają tego mnóstwo. Radziłabym też wybrać jakiś model z wisiorkiem, żeby wygrawerować na nim osobistą dedykację 
Last edited by gaga22 on Tue 21 May 2019, 8:16; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Anel19 bywalec

|
Posted: Sat 18 May 2019, 15:35 Post subject: |
|
|
| Ja często daję coś z biżuterii i wcale nie wydaję dużo na prezent np ten srebrny pierścionek kosztował mnie 179zł |
|
| Back to top |
|
 |
greg2222 początkujący

|
Posted: Sun 19 May 2019, 13:15 Post subject: |
|
|
| witam, zbliża się piąta rocznica naszego ślubu i nie wiem co kupić żonie. Myślałem, żeby kupić jej biżuterię, ale moja żona bardziej woli wrażenia od przedmiotów. Co sądzicie o egzotycznych wakacjach? Był ktoś z was w Tajlandii? |
|
| Back to top |
|
 |
Julitka26 kandydat

|
Posted: Tue 21 May 2019, 4:20 Post subject: |
|
|
A może by tak profesjonalna metamorfoza w salonie fryzjerskim? Mąż zafundował mi taką w salonie In Harmony - to najlepszy prezent na pierwszą rocznicę zaręczyn  _________________ Pasjonatka wszystkiego co związane z modą i urodą |
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
Posted: Tue 21 May 2019, 14:50 Post subject: |
|
|
Ja obstaję przy czymś wyjątkowym, mógłby być pierścionek ze złota z ładnym kamieniem  |
|
| Back to top |
|
 |
sokow gaduła

|
Posted: Tue 6 Jun 2023, 19:34 Post subject: |
|
|
| Super prezent można kupić w sklepie https://edibazzar.pl/ Wyjątkowym prezentem może być jakaś biżuteria. Wykonana jest solidnie, nie ma problemu z trwałością i zdecydowanie nie niszczy się tak szybko, a kosztuje bardzo mało. |
|
| Back to top |
|
 |
prosta gaduła

|
Posted: Wed 14 Jun 2023, 17:32 Post subject: |
|
|
Ja to bym się najbardziej ucieszyła z jakiegoś zabiegu na twarz i z makijażu permanentnego brwi. Podpowiedzcie memu mężowi, by mi wykupił w Studio Syrenka w Toruniu https://syrenka-torun.pl/ Na pewno byłabym zadowolona z prezentu. Jak często chodzicie do takich miejsc, ja niestety niezmiernie rzadko. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce