| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| morwinka bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 8 Lut 2019, 10:28    Temat postu: Katowice botoks |   |  
				| 
 |  
				| Moze ktoś jest z Katowic?  Dziewczyny do którego gabinetu warto zapisać się na botoks? I na ile przed weselem warto się wybrać? Mam brzydkie zmarszczki poprzeczne na czole i zależy mi na tym aby sie ich pozbyć..... |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| vildescd początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 8 Lut 2019, 17:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie mam za bardzo doświadczenia w tym zakresie. Nie będę w stanie pomóc. _________________
 (...) w życiu człowieka najważniejsze nie jest to, co mu się przytrafia, tylko kiedy mu się to przytrafia.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| renulka kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 9 Lut 2019, 10:28    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Klinika Magnuccy: https://klinikamagnuccy.pl/botoks/ -  osoby tam pracujące mają duze doświadczenie.
 Botoks to bezpieczny zabieg w rękach kompetentnego specjalisty z dużym doświadczeniem.

Przeciwwskazania przy stosowaniu toksyny botulinowej  to ciąża i karmienie piersią, czynna opryszczka, nużliwość mięśni oraz przyjmowanie spektynomycyny i antybiotyków z grupy aminoglikozydów.

Zdecydowanie warto jest dopłacić i wybrać się do lekarza z doświadczeniem a nie na przykład do kosmetyczki.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| sylwia4012 gaduła

| 

|  Wysłany: Czw 11 Kwi 2019, 17:12    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Popieram przedmówczynię. Ja z kolei mogę ze swojej strony polecić Magiczną Klinikę w Katowicach. Wszystko zrobili tak jak oczekiwałam. No i odmłodniałam  Warto się do nich umówić, przed każdym zabiegiem masz konsultacje, na których możesz pytać jeśli masz jakieś wątpliwości. Wszystko Ci wytłumaczą. To naprawdę świetni specjaliści z wiedzą i doświadczeniem, którzy znają się na tym co robią. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| agus123 kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 13 Kwi 2019, 9:43    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| sylwia4012, a co możesz polecić jeśli chodzi o profilaktykę przeciwzmarszczkową? Mają jakieś fajne zabiegi? Ja co prawda nie mam jeszcze aż takich problemów ze skórą ale chciałabym nieco zatrzymać i zapobiec pojawianiu się zmarszczek. Nigdy nie korzystałam z tego typu zabiegów dlatego nie wiem, na co się zdecydować. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| sylwia4012 gaduła

| 

|  Wysłany: Nie 14 Kwi 2019, 18:19    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Spokojnie, umów się na wizytę i wtedy pytaj o wszystko - chętnie dobiorą zabieg dla Ciebie, odpowiedni do stanu skóry i problemu jaki masz. W Magicznej Klinice zawsze na takiej konsultacji pytasz o wszystko, zachęcam bo warto mieć nieco więcej świadomości o tym co zrobią byś wyglądała piękniej. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| agus123 kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 15 Kwi 2019, 17:31    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Trochę zagłębiłam się w temat i chyba zdecyduje się na bursztynowe odmładzanie skory. Zabieg nie jest inwazyjny i to jest dla mnie najważniejsze. No i cena też nie odstrasza. A na konsultacjach jeszcze dokładnie dopytam co i jak. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| tuja bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 16 Kwi 2019, 18:59    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Hej , oj też miałam te dylematy niedawno, jak to zrobić żeby na ślubie wyglądać bosko, dodam ze jestem po 30 wiec już widać zmiany na skórze. Korzystałam z botoxu w gabinecie w Warszawie https://www.qclinique.pl/   i jestem bardzo zadowolona . Efekt byl już  po jakiś 24 h a co najwazniejsze nie wyglądałam sztucznie.  Byłam zachwycona i powtarzam  średnio raz w roku. A jeśli chodzi o to kiedy to polecałabym Ci iść tak z miesiąc przed ślubem ,chociaż w sumie efekt i tak utrzymuje się do pół roku. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| malina1 kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 18 Kwi 2019, 17:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | agus123 napisał: |  	  | Trochę zagłębiłam się w temat i chyba zdecyduje się na bursztynowe odmładzanie skory. Zabieg nie jest inwazyjny i to jest dla mnie najważniejsze. No i cena też nie odstrasza. A na konsultacjach jeszcze dokładnie dopytam co i jak. | 

Śmiało, nie zastanawiaj się. Ja co prawda u nich robiłam usta ale wyszło im to świetnie i wszystkim będę ich polecać. Wszystko zawsze wytłumaczą, doradzą coś, po prostu wiedzą, jak podejść do pacjenta a to chyba najważniejsze.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| GosiaIwi początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 24 Kwi 2019, 13:10    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie wiem jak z botoksem, ale byłam kilka razy na zastrzykach z kwasem hialuronowym na Ligocie. Mogę podesłać namiar jak ich znajdę. Pracują tam oczywiście lekarze. _________________
 Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |