Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fotobudka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ola86
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 23 Lis 2018, 0:16    Temat postu: Fotobudka Odpowiedz z cytatem

Wkrótce będę wyprawiał wesele swojej córce i zastanawiam się ile kosztuje fotobudka wynajem . Czy waszym zdaniem ta atrakcja będzie cieszyła się zainteresowaniem na weselu? Może coś innego jeszcze mi doradzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Joannica
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 14 Gru 2018, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fotobudka bukowno to świetny pomysł na zabawę weselną uśmiech Aktywizują gości, robią oryginalne i śmieszne zdjęcia a Ty możesz mięć pamiątkę w formie zdjęć i podpisów w księdze gości uśmiech Ja korzystałam z firmy https://www.partymax.pl/
Powrót do góry
szyszka89
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 22 Lut 2019, 14:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fotobudki teraz coraz częściej pojawiają się na różnego rodzaju imprezach. A i ludzie chętnie z nich korzystają z tego co zauważyłam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 23 Lut 2019, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ludzie sobie wypiją to pewnie tak:D Choć ja takie fotobudki traktuję raczej jako atrakcję dla młodzieży- zresztą tej pewnie też na weselu nie zabraknie;)
Powrót do góry
rewo13
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Kwi 2019, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na moim weselu świetnie sprawdziła się fotobudka podkarpacie. Goście byli zachwyceni! Przygotowane specjalnie na wesele litery love rzeszów służyły nam za rekwizyty. Wszystko wypadło świetnie.
Powrót do góry
MarcinNielot
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 9 Kwi 2019, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fotobudka to świetny pomysł na wesele!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: