Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

taniec - pasja
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 23 Lip 2018, 17:30    Temat postu: taniec - pasja Odpowiedz z cytatem

Taniec może stać się pasją? Interesuje mnie zapisanie się na jakiś kurs, bo często bywam na jakichś imprezach, a wstyd się przyznać, bo w ogóle nie znam się na tańcu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szachowo856
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 24 Lip 2018, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że może stać się pasją. Trzeba jednak na początku wiele się pomęczyć aby dobrze tańczyć. Z czasem pewnie przerodzi się to w pasje.
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Lip 2018, 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lubię tańczyć, jednak jedynie jako hobby. Nigdy nie chciałabym tańczyć profesjonalnie.
Powrót do góry
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Lip 2018, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A znasz może jakąś fajną szkołę tańca, w której będę czuła się swobodnie i nie będę niczego się krępowała?
Powrót do góry
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Lip 2018, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czego tu się krępować? Każdy w takiej szkole tańca, kiedyś zaczynał i dobrze wie jak to jest. Jak chcesz to możesz przyjść do http://havanasi.pl/ ja tam chodzę i ludzie, którzy tam chodzą, ale też pracują są świetni.
Powrót do góry
elabarbara
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 8 Lut 2019, 7:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Razem z narzeczonym chodzimy na kurs weselny w szkole http://sosalsa.pl/ To trafiony pomysł- chcemy by nasze pierwsze chwile na parkiecie były idealne, dlatego z pomoca instruktora ćwiczymy choreografię. To tez swietna zabawa, relaks i odpoczynek od przedweselnego stresu uśmiech
Powrót do góry
Weronika2405
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 24 Maj 2019, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taniec to super okazja do rozwijania siebie, nie bój się, tylko próbuj Very Happy Ja zaczynałam w szkoła tańca Będzin i studio tańca Sosnowiec. Świetny sposób na trening i relaks równocześnie. Zastanawiam się teraz nad czymś innym niż tańce latynoamerykańskie... Kurs tańca Dąbrowa Górnicza oferują teraz też pole dance, a ostatnio robi się modny oczko Powiecie mi może, czy polecacie pole dance?
Powrót do góry
kastii
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Lip 2019, 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taniec jest moją pasją od bardzo dawna jednak od 2 lat tańczę dopiero profesjonalnie. Wszystkim osobom z podobną zajawką polecam https://relevedancewear.pl/ tutaj sobie zajrzeć. Sporo fajnych strojów dla tancerzy zarówno kobiet, mężczyzn jak i dziec każdy powinien znaleźć coś dla siebie uśmiech
Powrót do góry
yours
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 24 Lip 2019, 8:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne, że tak. Moja koleżanka zaczynała od zumby, a teraz prowadzi szkołę tańca latynoskiego. Ja t o akurat ją podziwiam, bo sama bym tak nie umiała. Widziałam też, że dzięki temu nieźle schudła. Ja to chyba zacznę od takiej diety https://slim-express.pl/jak-szybko-schudnac-10-kg-i-trwale-zachowac-efekty-kuracji/ , a potem pomyślę o rozruszaniu się. Na razie będzie mi zdecydowanie za ciężko.
Powrót do góry
zuzkaowa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 24 Lip 2019, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czemu nie jeśli starczy ci samozaparcia to pewnie rób to co kochasz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: