| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

agus123 kandydat

| 

Wysłany: Sob 29 Gru 2018, 13:06    Temat postu: Bóle głowy | 
				     | 

| 

| Co możecie polecić na bóle głowy?  Tabletki odpadają bo ostatnio biorę ich za dużo, lekarz twierdzi, że wszystko okej a jednak migreny stałe się pojawiają i utrudniają normalne funkcjonowanie. Macie jakieś skuteczne sposoby aby trochę złagodzić ból? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sylwia4012 gaduła

| 

Wysłany: Sob 29 Gru 2018, 22:50    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja ze swojej strony mogę polecić leczenie migreny toksyną botulinową. Daje to bardzo dobre i przede wszystkim długotrwałe efekty.  Sam zabieg nic nie boli, można jedynie odczuwać delikatny dyskomfort bo nakłuwa się poszczególne miejsca na głowie. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

agus123 kandydat

| 

Wysłany: Nie 30 Gru 2018, 13:00    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A jak wygląda sprawa jeśli chodzi o skutki uboczne? Czego można się spodziewać? Chciałam jeszcze zapytać, gdzie w ogóle warto wykonać tego typu zabieg? Znasz jakieś sprawdzone miejsce? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sylwia4012 gaduła

| 

Wysłany: Nie 30 Gru 2018, 21:42    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Skutki uboczne występują naprawdę rzadko a nawet jeśli są w pełni odwracalne. Zabieg polega na nakłuwaniu poszczególnych miejsc na głowie. Jeśli chodzi o specjalistę, mogę polecić dr Piotra Szymańskiego. Tutaj podsyłam numer telefonu: +48–505–048–439 . | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Uciekajacapm kandydat

| 

Wysłany: Sob 5 Sty 2019, 15:04    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Najlepszy relaks, wyciemnić pokój w którym się siedzi,

wypchać dzieciaki do babci i odpocyzwać.

Na mnie przy migrenach to pomagało najlepiej, po prostu cisza i ograniczenie bodźców zewnętrznych do maksimum.

Trochę gorzej jak masz za ścianą sąsiada z jakimś ujadającym wiecznie psem...

wtedy można zwariować.

Spróbuj też sobie hologramów albo lepiej karty Aegea - to takie cudo technki bez chemii, oparte na fizyce kwantowej. Przyklejasz do ciała i przesyła ci dobrą energię, pomaga w łagodzeniu bólu itd.

Ciekawa rzecz. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

pitupitu kandydat

| 

Wysłany: Pon 28 Sty 2019, 10:43    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Często zdarzają wam się te bóle głowy? Może warto wybrać się do lekarza i zrobić badania? Mnie też boli głowa, ale bardzo rzadko i szybko mija po tabletce przeciwbólowej. Ja zamawiam zawsze w aptece https://www.e-zikoapteka.pl/przeciwbolowe.html   W moim przypadku najlepiej sprawdza się po prostu Apap. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

barto776 maniak

| 

Wysłany: Wto 29 Sty 2019, 13:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Zachęcam to skorzystania z centrum medyczne poznań gdzie znajdziecie bogatą ofertę badań m.in cukrzyca , kości i stawy , serce i układ krążenia . Skorzystanie z tych usług zapewni wam racjonalny przegląd waszego stanu zdrowia . Naprawdę warto gdyż życie ma się tylko jedno. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

camillaa kandydat

| 

Wysłany: Wto 12 Lut 2019, 10:28    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Z migreną może być ciężko.

O ile się da najlepiej to po prostu przespać. Nie narażać się na światło, już szczególnie z telewizora czy komputera, bo pogarsza sprawę strasznie. Mocne leki przeciwbólowe, nie wiem, może solpadeina? Lekarz cos powinien przepisać | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Frania25 maniak

| 

Wysłany: Pon 22 Kwi 2019, 9:58    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jeżeli masz problem z migrenami to polecam Ci zrobić badania na leukocyty czy ich ilość w organiźmie jest odpowiedni, zarówno niedobór jak i nadmiar może prowadzić do częstych migren. Na pewno warto będzie sie zbadać jak najszybciej. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Manuel21 początkujący

| 

Wysłany: Czw 13 Cze 2019, 13:57    Temat postu: Re: Bóle głowy | 
				     | 

| 

| agus123 napisał: | 	 		  | Co możecie polecić na bóle głowy?  Tabletki odpadają bo ostatnio biorę ich za dużo, lekarz twierdzi, że wszystko okej a jednak migreny stałe się pojawiają i utrudniają normalne funkcjonowanie. Macie jakieś skuteczne sposoby aby trochę złagodzić ból? | 	  

Polecam lekarza specjaliste jeśli nie chcesz łykać leków. _________________ http://www.najlepszesterydy.com | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|