Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fajna restauracja Warszawa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamilka75
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 28 Sty 2019, 11:12    Temat postu: Fajna restauracja Warszawa Odpowiedz z cytatem

Witam. Byłam ostatnio restauracji Akademia w Warszawie. Bardzo zaciekawiło mnie ich nastawienie do dzieci. Nigdy nie widziałam tak przyjaznej dla dzieci restauracji. Dania bardzo smaczne. Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Od dzisiaj będę chodzić tam w każda niedziele, bo to niecodzienny lokal dla każdego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aniela1
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 7 Lut 2019, 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę się do niego wybrać z dzieciakami. Ze swojej jednak strony mogę polecić świetną warszawską restaurację Bubbles Bar. Gdy do niej wstąpisz, będziesz naprawdę zaczarowana urokiem wnętrza i przyjaźnie nastawionym personelem. Jedzenie jest tak urozmaicone i wyśmienite, że trudno się zdecydować i najchętniej wszystko by się zamówiło uśmiech No i te ich słynne bąble, których można wypić do woli za tylko 29 zł.
Powrót do góry
elabarbara
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 20 Mar 2019, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak twierdzą moi krewni, Restauracja Akademia w Warszawie to wyjątkowo niezwykłe miejsce, gdzie łączy się pasja z oryginalnym smakiem. Jestem zaproszona tam na obiad i już nie mogę doczekać się ich drobiowego devolaya oraz najwyższej jakości steków. Słyszałam tyle wspaniałych opinii o wyśmienitej kuchni tego lokalu, że na samą myśl robię się głodna.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 16 Kwi 2019, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię czasem zjeść coś na szybko dlatego ostatnio trafiłam do Erbil Kebab w centrum handlowym Atrium: https://erbilkebab.pl/. Muszę Wam powiedzieć, że bardzo mi smakowało. Jeśli są tu jacyś miłośnicy kebaba to szczerze polecam właśnie to rozwiązanie.
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 8 Lis 2021, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam sprawdzić również restaurację Szkutnia. Moim zdaniem mają najlepsze jedzenie w stolicy.
Powrót do góry
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 31 Mar 2022, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U Wieniawy to moim zdaniem najlepsza restauracja w Warszawie, jeśli w niej jeszcze nie byliście, to zachęcam do zajrzenia. Miejsce znajduje się w centrum więc na pewno do niego traficie. Ja kiedyś o nich dowiedziałam się od znajomej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: