Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki pierścionek nosicie?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 58, 59, 60, 61, 62  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pola_piasecka
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 6 Jun 2017, 10:02    Post subject: Reply with quote

białe złoto najlepsze
ZlotaLinia_com
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 8 Jun 2017, 9:21    Post subject: Reply with quote

Zarówno białe jak i żółte złoto będą się znakomicie prezentować pod względem jakości czy trwałości, sam wybór pierścionka to już kwestia gustu, warto poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie możemy spotkać niższe ceny.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 23 Oct 2017, 8:58    Post subject: Reply with quote

Mnie sie bardzo ale to bardzo podobają złote pierścionki zaręczynowe, na przykład takie https://wkruk.pl/zareczyny , takie klasyczne. No piękne uśmiech Jakoś białe złoto nie kojarzy mi się aż tak z zaręczynami. Ale wiadomo kwestia gustu.
Back to top
View user's profile Send private message
1jazda
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 23 Nov 2017, 12:26    Post subject: Reply with quote

ZlotaLinia_com wrote:
Zarówno białe jak i żółte złoto będą się znakomicie prezentować pod względem jakości czy trwałości, sam wybór pierścionka to już kwestia gustu, warto poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie możemy spotkać niższe ceny.

Popieram, 100 % racji.
Natka.ja
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 18 Dec 2017, 11:57    Post subject: Pierścionek zaręczynowy Reply with quote

Ja dostałam złoty pierścionek z niebieskim akwamarynem i maleńkimi cyrkoniami. I jestem nim zachwycona! Nie musi być od razu diament uśmiech
Back to top
FabrykaBizuterii
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 4 Jan 2018, 9:55    Post subject: Reply with quote

Jasne, że nie i nikt nie twierdzi że jeżeli pierścionek zaręczynowy to od razu musi być diament, warto postawić również na inne kamienie szlachetne. Jeżeli możesz to wstaw koniecznie zdjęcie swojego pierścionka zaręczynowego uśmiech
Back to top
slubnamanagerka
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 24 Jan 2018, 15:26    Post subject: Reply with quote

Przyjęło się dzięki amerykańskim filmom, że pierścionek zaręczynowy koniecznie musi być pierścionkiem z diamentem. Uważam jednak, że to zły nawyk, który wszedł w nasze życie. Ze względu na to, że nie każdego stać, nie każdemu się też to podoba, a nie każdy ma na tyle odwagi, żeby się przeciwstawić stereotypowi zaręczyn.

Mężczyzna, który idzie kupować pierścionek zaręczynowy będzie u jubilera namawiany na kupno diamentów, bo to najlepsze na zaręczyny. A ten, który nie może sobie na to pozwolić albo nie chce jest z góry oceniany. Tak nie powinno być.

Jest mnóstwo pięknych pierścionków, które nie są skatalogowane, jako zaręczynowe, a są równie piękne i mogą wpaść kobiecie w oko. Chodzi mi tutaj o pierścionki bez zdobień, klasyczne ewentualnie z małą cyrkonią - nie diamentem. Są też inne kamienie, które prezentują się cudownie, albo białe złoto lub różowe. Jest też wersja srebrna, ale mniej trwała niż złota. Jednak jeśli ktoś gustuje w srebrze to cena tutaj jest dość komfortowa dla portfela.

Zachęcam swoich klientów, jako konsultantka, która pomaga też w przygotowaniu zaręczyn i między innymi w kupnie pierścionka zaręczynowego, aby kierowali się gustem swojej kobiety. Ukradli cichaczem jakiś pierścionek albo dwa z jej kolekcji i wybierali podobne - np. cienkie, z różowego złota z małą cyrkonią.

Pomoc kogoś zaufanego np. mamy dziewczyny albo jej przyjaciółki też się sprawdza. uśmiech
ynos89
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 20 Jun 2018, 9:01    Post subject: Reply with quote

Niestety ja jeszcze nie doczekałam się swoich zaręczyn, ale jakiś czas temu moja siostra miała tę przyjemność. Jej narzeczony kupił jej przepiękny złoty pierścionek z diamentami - https://aclari.pl/static/p/665/pierscionek-zareczynowy-z-brylantami-aimor-fuego-0,53ct-p0467zb-4327.jpg moim zdaniem jest przepiękny i wyjątkowy. Idealnie pasuje do tego, aby wyrazić swoje uczucia oraz potwierdzić chęci i zamiary spędzenia z drugą osobą reszty życia. Jeżeli miałabym wybierać swój wymarzony pierścionek zaręczynowy, to myślę, że wybrałabym właśnie taki.
Back to top
Anel19
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 3 Dec 2018, 10:15    Post subject: Reply with quote

Zawsze podobały mi się pierścionki z Apartu
Back to top
LadyAmaltea
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 27 Dec 2018, 1:42    Post subject: Reply with quote

Ja noszę delikatny pierścionek zaręczynowy i obrączkę. Oba w tym samym materiale - złoto 585. Pierścionek zaręczynowy z malutkim brylancikiem.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 58, 59, 60, 61, 62  Next
Page 59 of 62

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce