|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
leila uzależniony

|
Wysłany: Pią 16 Paź 2009, 21:01 Temat postu: |
|
|
ja byłam na paru slubach bez wizytówek
jak ludzie z rodziny sie nie lubia to na weselu sie omijaja i tak robia zeby nie siedziec koło siebie  _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Słoneczko kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Paź 2009, 21:06 Temat postu: |
|
|
Dzięki tak chyba zrobię, bo naprawde nie wyobrażam sobie, że tak sobie goście usiądą że np dwa miejsca będa przy róznych stolikach a para nie ma gdzie siedzieć. I potem ile zamieszania by ludzi poprzesadzac... myślę że albo będę zadawać taktyczne pytania albo po prostu wszystkie nazwiska będą wypisane przy stole. Może się połapią  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia-1606 gaduła

|
Wysłany: Pon 19 Paź 2009, 9:06 Temat postu: |
|
|
a ja dalej nie wiem co zrobić chyba muszę porozmawiac z moja rodzinką co oni wogole o tym myslą... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 19 Paź 2009, 11:25 Temat postu: |
|
|
gosia - jesli dobrze znasz swoich gosci to wiesz kto sie z kim lubi a kto nie. Wystarczy wykorzystac te wiedze..
albo pojsc na zywiol. Jak zabraknie miejsca dla jakiejs pary, to poprosisz gosci by se przesiedli o jedno miejsce w tą czy tamtą stronę.. Tylko ze ja akurat chce uniknac takich sytuacji No i wiem gdzie ktorych gosci chce. Bo zamierzam czesto o nich podchodzic, poswiecic kazdemu chwile na rozmowe etc:) Latwiej mi bedzie gdy wszystkie kolezanki usiada przy jednym stole.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Pon 19 Paź 2009, 14:00 Temat postu: |
|
|
niedawno opowiadała mi koleżanka jak na weselu nie było winietek i wszyscy nagle po wypiciu szampana biegli zająć miejsca, a tu niespodzianka bo na krzesłach były porozkładane chusteczki chigieniczne przez ludzi , tak sobie niektórzy pozajmowali miejsca - hmmmm masakra  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 19 Paź 2009, 14:48 Temat postu: |
|
|
| KiSe napisał: | niedawno opowiadała mi koleżanka jak na weselu nie było winietek i wszyscy nagle po wypiciu szampana biegli zająć miejsca, a tu niespodzianka bo na krzesłach były porozkładane chusteczki chigieniczne przez ludzi , tak sobie niektórzy pozajmowali miejsca - hmmmm masakra  |
.
.
.
spryciarze.. i jaki dobry kamuflarz - niby wszystkie miejsca wolne a tu - suprise  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia-1606 gaduła

|
Wysłany: Czw 22 Paź 2009, 12:29 Temat postu: |
|
|
torebki to słyszałam a nawet widziałam ale chusteczki to szczerze nowość  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katarzyna gaduła

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 19:34 Temat postu: |
|
|
Ja na naszym weselu miałam winietki i wyszło na to że wszyscy nawet początkowi przeciwnicy (pierwśi wśród rodziny i znajomych mieliśmy winietki) po weselu chwalili nas za takie rozwiązanie. Znaliśmy oczywiście wszystkich gości i rozsadziłam każdego wśród ludzi z którymi dobrze się czują i bawią.
Więc nie bójcie się winietek to bardzo dobre rozwiązanie nie ma zamieszania każdy ma miejsce wśród zmajomych i nikt nie biega nie szuka miejsca albo prosi o przesuwanie bo akurat jednego zabrakło _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia-1606 gaduła

|
Wysłany: Czw 5 Lis 2009, 10:41 Temat postu: |
|
|
Katarzyna to moze ja tez skorzystam z tych wnetek... obawiam sie z tego względu ze nas czegos takiego nie było nigdy na weselach! a chciałabym uniknąć sytuacji z wesela mojej siostry gdzie ciotka spóżniła się na uroczystosc i musiala usiaść z ludzmi ktorych wogole nie znała  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katarzyna gaduła

|
Wysłany: Czw 5 Lis 2009, 10:49 Temat postu: |
|
|
No właśnie też chciałam tego uniknąć i z tego co teraz słysze to moje cioteczne rodzeństwo co bierze ślub w następne lato nie brało pod uwage winietek ale zobaczyli że to bardzo dobre rozwiązanie i tez planują zamuwić
Moim zdaniem z tego same korzyści  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|