View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sundiamore bywalec

|
Posted: Fri 27 Jul 2018, 8:14 Post subject: |
|
|
Jestem zdania, że na forum także znajdziemy wiele potrzebnych i niezbędnych rzeczy dotyczących organizacji wesela, w tym adresy fotografów, sklepów czy sal, warto z tego skorzystać  _________________ http://sklep.sundiamore.pl
 |
|
Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Sat 18 Aug 2018, 23:50 Post subject: |
|
|
My mielismy przyjecie w http://hotelpodkowa.eu/ i nie musialam sie tam wlasciwie juz o nic martwic. Wszystko ogarniete na miejscu Do tego wszyscy goscie zachwycali sie jedzeniem, a przyjecie trwalo do bialego rana. |
|
Back to top |
|
 |
JoasiaCZ kandydat

|
Posted: Sun 14 Oct 2018, 20:00 Post subject: |
|
|
Długo szukałam swojej wymarzonej sali i miałam problem nawet z jedną, po podpisaniu umowy. Ale wszystko się dobrze skończyło, bo przyjaciółka podsunęła mi Zamek Biskupi w Janowie Podlaskim i akurat mieli wolny termin. Menu bogate, obsługa miała być (i była) ardzo dobra no i sama sala idealna. I nie żałuję tej decyzji. Bardziej tej pierwszej, ale to już przeszłość  _________________ Zwariowana, słodka, inteligentna. Idealna |
|
Back to top |
|
 |
karolkaKarKar kandydat

|
Posted: Wed 31 Oct 2018, 16:50 Post subject: |
|
|
JoasiaCZ wrote: | Długo szukałam swojej wymarzonej sali i miałam problem nawet z jedną, po podpisaniu umowy. Ale wszystko się dobrze skończyło, bo przyjaciółka podsunęła mi Zamek Biskupi w Janowie Podlaskim i akurat mieli wolny termin. Menu bogate, obsługa miała być (i była) ardzo dobra no i sama sala idealna. I nie żałuję tej decyzji. Bardziej tej pierwszej, ale to już przeszłość  |
Znam to miejsce i też mogę z czystym sumieniem polecić, bo byłam pod wrażeniem obsługi i samego jedzenia też  _________________ Żyj i pozwól umrzeć! |
|
Back to top |
|
 |
noya bywalec

|
Posted: Fri 30 Nov 2018, 14:20 Post subject: |
|
|
Też nie powiem bo długo szukałam idealnej sali ale udało się ją znaleźć w końcu, to Albizja w Lemanach, z pięknymi wnętrzami i smaczną kuchnią, a na tym mi zależało najbardziej |
|
Back to top |
|
 |
puwas początkujący

|
Posted: Sat 8 Dec 2018, 18:42 Post subject: |
|
|
Ponieważ pochodzę z okolic Wrocławia wybrałam swoje rodzinne okolice Sale weselne na dolnym śląsku mają ogromny popyt i żeby zarezerwować salę + pokoje to trzeba naprawdę się nagimnastykować Idealnie trafiłam - pierwszy telefon i od razu zaklepałam termin bo inna para zrezygnowała z rezerwacji  |
|
Back to top |
|
 |
Kamilan kandydat

|
Posted: Tue 4 Feb 2020, 22:54 Post subject: |
|
|
kameralne, wśród najbliższej rodziny i przyjaciół. W pobliżu Krakowa jest świetna restauracja https://grand-house.pl/restauracja/ - organizują przyjęcia takie do ok. 60 osób, czyli właśnie kameralne.. |
|
Back to top |
|
 |
ewula 72 kandydat

|
Posted: Mon 17 Feb 2020, 22:29 Post subject: |
|
|
Moja kuzynka organizowała ostatnio wesele w Glamour we Wrocławiu. Piękny lokal, miłą obsługa. Sale duze ,mnóstwo miejsca do tańca. Nawet zaproponowali jej usługi fotografa i zespół. Nie maiała nikogo ,więc chętnie skorzystała i był to bardzo dobry wybór. |
|
Back to top |
|
 |
sabinnnn247 początkujący

|
|
Back to top |
|
 |
Rozmak kandydat

|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce