Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

wolna kobieta vs zajęty mężczyzna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Kobiety i mężczyźni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Symfonia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fantazja napisał:
Ja słyszałam opinię, że zajęci faceci są łakomym kąskiem z bardzo prozaicznego powodu - otóż już zostali sprawdzeni przez inną babkę, sprawdzili się w roli męża / ojca / partnera - i generalnie nie są wybrakowani, jak to się może zdarzyć w przypadku nowo poznanego chłopaka, no i odpada strata czasu na wybadanie sytuacji czy facet nadaje się do poważnego związku. Śmieszne to dla mnie, ale cóż - taka to szara rzeczywistość. Mój brat cioteczny mówi, że jak tylko wyjdzie z małym na spacer to zaraz otoczy go wianuszek kobitek. Niby interesują się małym, a tu gadu gadu i mruganie oczkami oczko

Zgadzam się z tym w 100%...

Bardzo często tak bywa... Inwestycja w sprawdzony "towar", a i mężczyzna z dzieckiem to wbrew pozorom obiekt zainteresowania... Podświadomie pragniemy potomstwa, patrzymy i widzimy sprawdzony "okaz" do rozpłodu. Może to brzydko brzmi (a nawet bardzo brzydko) ale tak jest. Druga rzecz to zdobywanie czegoś zakazanego. Są kobiety, które gustują tylko w takich zajętych Panach. Sama w pracy mam koleżankę, która odbiła faceta i lubi się tym chwalić. Choć nie sądzę by było czym. Zdaję sobie sprawę, że czasem pary się rozchodzą ale chodzić z facetem 1,5 roku wiedząc, że ma narzeczoną to przegięcie. Perfidność w czystej postaci. Brak szacunku dla siebie samej i wielki cios dla tej oszukiwanej kobiety. Lepiej by było jakby ten owy fagas rzucił narzeczoną odrazu... To bolesne ale żyć potem z myślą, że mówił Kocham Cię, a 1,5 roku bzykał inną... Okropne!! Poza tym na m-cu tej koleżanki (skoro może patrzeć na siebie w lustrze) obawiałabym się, że nadarzy się inna taka jak ona...

Inna historia koleżance kuzynki przytrafiło się coś podobnego ale jednak innego otóż, poznała cudownego mężczyznę, po roku znajomości zamieszkali razem i nagle okazało się, że on ma żone i dziecko. Zwodził dwie kobiety. I tu mi się podobało, że ona choć nie była niczego winna, sama została oszukana to jednak spotkała się z tą żoną by porozmawiać o tej sytuacji. Nie muszę chyba dopisywać, że teraz potrzeba jej dużo czasu by komuś zaufała.

Na szczęście takich kobiet i mężczyzn jest niewiele język

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krajek99
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 3 Maj 2018, 19:04    Temat postu: Re: wolna kobieta vs zajęty mężczyzna Odpowiedz z cytatem

martyniiaa napisał:
Witam. Kochane czy nie zauważyłyście, że obecnie nastały takie czasy, że pomimo że mężczyzna jest zajęty, może być już w narzeczeństwie albo w małżeństwie coraz bardziej podsyca wolne kobiety aby go zdobyć ? albo nie tyle zdobyć co zabawić się z nim ? Mam zaufanie do mojego M. ale wiem w jakim środowisku pracuje, z jego opowieści oraz moich znajomych dziewczyny coraz mniej się szanują, nie wiem czy to z poczucia samotności, czy z chęci zabawy?

Adrenaliny dziewczyny potrzebują wyzwań nowych szukają/.Zazdroszczą tym co są w związkach udanych.
izalatwa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 13 Paź 2023, 11:40    Temat postu: mąż zdradza Odpowiedz z cytatem

mój mnie zdradza ale zawsze wraca do domu. A po miesiącu kończy znajomość z młodymi siksami
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 11 Gru 2023, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki za wszelkie porady w tym temacie.

https://leadership-center.pl/blog/narzedzia-do-zarzadzania-projektami/
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 17 Sty 2024, 9:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Godnym polecenia portalem randkowym na którym możecie nawiązać wiele nowych znajomości oraz znaleźć swoja drugą połówkę jest https://randkuj.my/polska/swietokrzyskie/malogoszcz
Powrót do góry
marta447
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić portal, który sam regularnie odwiedzam. Jeżeli jesteście zainteresowani modą, urodą, kosmetykami, zdrowiem lub domowymi sprawami, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie mój ulubiony portal dla kobiet .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Kobiety i mężczyźni Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: