|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Wto 27 Mar 2012, 13:17 Temat postu: |
|
|
Fantazja napisał: | Ja słyszałam opinię, że zajęci faceci są łakomym kąskiem z bardzo prozaicznego powodu - otóż już zostali sprawdzeni przez inną babkę, sprawdzili się w roli męża / ojca / partnera - i generalnie nie są wybrakowani, jak to się może zdarzyć w przypadku nowo poznanego chłopaka, no i odpada strata czasu na wybadanie sytuacji czy facet nadaje się do poważnego związku. Śmieszne to dla mnie, ale cóż - taka to szara rzeczywistość. Mój brat cioteczny mówi, że jak tylko wyjdzie z małym na spacer to zaraz otoczy go wianuszek kobitek. Niby interesują się małym, a tu gadu gadu i mruganie oczkami  |
Zgadzam się z tym w 100%...
Bardzo często tak bywa... Inwestycja w sprawdzony "towar", a i mężczyzna z dzieckiem to wbrew pozorom obiekt zainteresowania... Podświadomie pragniemy potomstwa, patrzymy i widzimy sprawdzony "okaz" do rozpłodu. Może to brzydko brzmi (a nawet bardzo brzydko) ale tak jest. Druga rzecz to zdobywanie czegoś zakazanego. Są kobiety, które gustują tylko w takich zajętych Panach. Sama w pracy mam koleżankę, która odbiła faceta i lubi się tym chwalić. Choć nie sądzę by było czym. Zdaję sobie sprawę, że czasem pary się rozchodzą ale chodzić z facetem 1,5 roku wiedząc, że ma narzeczoną to przegięcie. Perfidność w czystej postaci. Brak szacunku dla siebie samej i wielki cios dla tej oszukiwanej kobiety. Lepiej by było jakby ten owy fagas rzucił narzeczoną odrazu... To bolesne ale żyć potem z myślą, że mówił Kocham Cię, a 1,5 roku bzykał inną... Okropne!! Poza tym na m-cu tej koleżanki (skoro może patrzeć na siebie w lustrze) obawiałabym się, że nadarzy się inna taka jak ona...
Inna historia koleżance kuzynki przytrafiło się coś podobnego ale jednak innego otóż, poznała cudownego mężczyznę, po roku znajomości zamieszkali razem i nagle okazało się, że on ma żone i dziecko. Zwodził dwie kobiety. I tu mi się podobało, że ona choć nie była niczego winna, sama została oszukana to jednak spotkała się z tą żoną by porozmawiać o tej sytuacji. Nie muszę chyba dopisywać, że teraz potrzeba jej dużo czasu by komuś zaufała.
Na szczęście takich kobiet i mężczyzn jest niewiele  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krajek99 początkujący

|
Wysłany: Czw 3 Maj 2018, 19:04 Temat postu: Re: wolna kobieta vs zajęty mężczyzna |
|
|
martyniiaa napisał: | Witam. Kochane czy nie zauważyłyście, że obecnie nastały takie czasy, że pomimo że mężczyzna jest zajęty, może być już w narzeczeństwie albo w małżeństwie coraz bardziej podsyca wolne kobiety aby go zdobyć ? albo nie tyle zdobyć co zabawić się z nim ? Mam zaufanie do mojego M. ale wiem w jakim środowisku pracuje, z jego opowieści oraz moich znajomych dziewczyny coraz mniej się szanują, nie wiem czy to z poczucia samotności, czy z chęci zabawy? |
Adrenaliny dziewczyny potrzebują wyzwań nowych szukają/.Zazdroszczą tym co są w związkach udanych. _________________ http://www.edulandia.net |
|
Powrót do góry |
|
 |
izalatwa początkujący

|
Wysłany: Pią 13 Paź 2023, 11:40 Temat postu: mąż zdradza |
|
|
mój mnie zdradza ale zawsze wraca do domu. A po miesiącu kończy znajomość z młodymi siksami |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marta447 kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 17:35 Temat postu: |
|
|
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić portal, który sam regularnie odwiedzam. Jeżeli jesteście zainteresowani modą, urodą, kosmetykami, zdrowiem lub domowymi sprawami, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie mój ulubiony portal dla kobiet . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|