|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
uzka uzależniony

|
Posted: Thu 26 Apr 2018, 21:49 Post subject: zwrot zamówienia z aliexpress |
|
|
| Czy zamówienia z aliexpress można zwracać, lub dawać na gwarancje? |
|
| Back to top |
|
 |
barksi uzależniony

|
Posted: Fri 27 Apr 2018, 18:40 Post subject: |
|
|
| Na aliexpress czasami są problemy, teoretycznie można, ale zwykle trwa to miesiącami. Musi to być koniecznie aliexpress? Nie mogą być jakieś polskie zamienniki? |
|
| Back to top |
|
 |
uzka uzależniony

|
Posted: Sat 28 Apr 2018, 13:12 Post subject: |
|
|
| Polskie odpowiedniki? Istnieją takie portale? Cena w nich nie jest aby droższa? |
|
| Back to top |
|
 |
barksi uzależniony

|
Posted: Sat 28 Apr 2018, 18:41 Post subject: |
|
|
| Trochę jest, ale warto dać te kilka groszy więcej i być pewnym, że paczka przyjdzie całą, a w razie problemów, będzie można ją zwrócić bez kosztownej wysyłki do chin. Ja najczęściej kupuję na https://www.chmarket.pl/ |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Wed 28 Dec 2022, 10:31 Post subject: |
|
|
Ja kilka razy miałam okazję zamawiać z Chin przez https://pl.meest.cn/pl/ i teraz już inaczej nie wyobrażam sobie  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce