Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Firma, dopłaty do odszkodowań

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
polion
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 8 Feb 2017, 14:49    Post subject: Firma, dopłaty do odszkodowań Reply with quote

Hej
kilka dni temu uległam wypadkowi komunikacyjnemu prowadząc auto. Ubezpeczyciel bardzo nisko wycenił szkodę. Czy są na forum osoby poszkodowane w podobnych zdarzeniach które sprzedały swoją szkodę firmie takiej jak ta http://automobilis.pl/wycena-szkody/wycena-szkody-komunikacyjnej/ , za stosowną dopłatę? Czekam na Wasze odpowiedzi
Back to top
View user's profile Send private message
sowa4
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 28 Jan 2018, 20:19    Post subject: Reply with quote

Znajomi skorzystali z usług EuCO i byli bardzo zadowoleni, więc może u nich spróbuj.
Back to top
Edyta89
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 5 Jul 2019, 13:25    Post subject: odkup odszkodowania Reply with quote

Miałam podobną sytuację. Stałam w korku i inny kierowca uderzył mnie z tyłu, ale uderzenie było tak mocne, że jeszcze ja uderzyłam w samochód z przodu. Przyjechała policja i ustaliła, że winny jest kierowca jadący za mną.
Następnie gdy chciałam usunąć szkodę zarówno z tyłu jak i z przodu samochodu ubezpieczyciel zaproponował mi śmieszną kwotę. Słyszałam, że istnieją firmy, które skupują szkody i sami dochodzą odszkodowania z ubezpieczycielem. W internecie trochę poszukałam i znalazłam firmę TB Ekspert. Dowiedział się jak to działa i sprzedałam im szkodę - tbekspert.pl/odkup-odszkodowan . Firma przyjechała rzeczoznawca zrobił kosztorys, dostałam pieniądze, a firma już zajęła się ubezpieczycielem.

P.S Oczywiście kwota była trochę niższa niż mi się należała, ponieważ firma odkupująca szkodę musi na tym zarobić.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce