View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
polion początkujący

|
Posted: Wed 8 Feb 2017, 14:49 Post subject: Firma, dopłaty do odszkodowań |
|
|
Hej
kilka dni temu uległam wypadkowi komunikacyjnemu prowadząc auto. Ubezpeczyciel bardzo nisko wycenił szkodę. Czy są na forum osoby poszkodowane w podobnych zdarzeniach które sprzedały swoją szkodę firmie takiej jak ta http://automobilis.pl/wycena-szkody/wycena-szkody-komunikacyjnej/ , za stosowną dopłatę? Czekam na Wasze odpowiedzi |
|
Back to top |
|
 |
sowa4 gaduła

|
Posted: Sun 28 Jan 2018, 20:19 Post subject: |
|
|
Znajomi skorzystali z usług EuCO i byli bardzo zadowoleni, więc może u nich spróbuj. |
|
Back to top |
|
 |
Edyta89 początkujący

|
Posted: Fri 5 Jul 2019, 13:25 Post subject: odkup odszkodowania |
|
|
Miałam podobną sytuację. Stałam w korku i inny kierowca uderzył mnie z tyłu, ale uderzenie było tak mocne, że jeszcze ja uderzyłam w samochód z przodu. Przyjechała policja i ustaliła, że winny jest kierowca jadący za mną.
Następnie gdy chciałam usunąć szkodę zarówno z tyłu jak i z przodu samochodu ubezpieczyciel zaproponował mi śmieszną kwotę. Słyszałam, że istnieją firmy, które skupują szkody i sami dochodzą odszkodowania z ubezpieczycielem. W internecie trochę poszukałam i znalazłam firmę TB Ekspert. Dowiedział się jak to działa i sprzedałam im szkodę - tbekspert.pl/odkup-odszkodowan . Firma przyjechała rzeczoznawca zrobił kosztorys, dostałam pieniądze, a firma już zajęła się ubezpieczycielem.
P.S Oczywiście kwota była trochę niższa niż mi się należała, ponieważ firma odkupująca szkodę musi na tym zarobić. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce