View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Eire początkujący

|
Posted: Tue 11 Jul 2017, 19:36 Post subject: Zaproszenia bez danych osoby zapraszanej. |
|
|
Przeszukałam internety i nie znalazłam odpowiedzi, więc zapytam.
Znalazłam piękne zaproszenia na Etsy, tlko że one nie zawierają danych osoby zapraszanej.
Pogrzebałam dalej i wychodzi na to, że jak się chce zamówić zaproszenia przez nternet, to one nie są personalizowane. Dostaje się zamówioną ilość takich samych zaproszeń, nawet bez miejsca na wpisanie osoby.
Czy taka jest teraz moda? Czy to wypada? W jaki sposób wtedy zaznaczyć, że zaprasz się parę, czy z dziećmi?
Ktoś się z czymś takim spotkał, czy tylko ja mam pecha?
Przykład o co mi chodzi: http://d2xi9glx5hbsr8.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/09/Letterpress-chipboard-wedding-invite-Etsy.jpg _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
foto-white kandydat

|
|
Back to top |
|
 |
Klaudia.Skrzypiecka kandydat

|
|
Back to top |
|
 |
Jurreekk9 początkujący

|
Posted: Tue 29 Aug 2017, 14:20 Post subject: |
|
|
Jestem dokładnie tego samego zdania co poprzednik... nic dodać, nic ująć.... _________________ żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
Back to top |
|
 |
kasiapolak kandydat

|
|
Back to top |
|
 |
KrainaObrazu początkujący

|
Posted: Sun 19 Apr 2020, 16:20 Post subject: |
|
|
Ja polecam zaproszenia od Weddingstore.pl
Mają dobry stosunek kosztów względem jakości. _________________ Kraina Obrazu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce